Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Γεωργία Κολεσιώτου: "Το Επιμελητήριο αλλάζει"

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
➤Μέλος απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Υποψήφια σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ»
Επιμελητηριακός θεσμός. Ένας θεσμός με ελάχιστη εκπροσώπηση γυναικών ιδιαίτερα την σημερινή εποχή αλλά και με πολύ μικρή εκπροσώπηση ανδρών αφού οι επιχειρηματικές δυνατότητες είναι λιγοστές για όλους.

Υπηρετώντας τον θεσμό αυτό για δύο τετραετίες (2001-2005 και 2011-2017) από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς οι γλυκόπικρες εμπειρίες ήταν πολλές. Παρόλη την επιμονή μου, δυστυχώς δεν υπήρξε καμία εκπροσώπησή μας στο Εθνικό Δίκτυο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΕΔΕΓΕ) το οποίο προσφέρει σε γυναίκες επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα.

Η πρότασή μου ήταν να εκπροσωπηθεί το Επιμελητήριο του Κιλκίς ακόμα και από ένα μη αιρετό μέλος του, προκειμένου να τονωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα τόσο στο Κιλκίς όσο και στην Παιονίας.

Ο προ μερικών μηνών ορισμός στο πρόσωπό μου για το Δίκτυο, ενώ ήδη είχα αρνηθεί τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής, αποδεικνύει ότι ήταν άλλες οι σκοπιμότητες αφού εξάλλου ουδέποτε έγιναν οι απαιτούμενες διαδικαστικές ενέργειες της εκπροσώπησης αυτής.

Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία των εκλογών 2, 3 & 5 Δεκεμβρίου 2017 θεωρώ ότι ο Συνδυασμός «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή ο οποίος έχει την ικανότητα να αφουγκράζεται τα προβλήματα, να συζητά αλλά προπαντός να δέχεται προτάσεις, μπορεί να «Αλλάξει το Επιμελητήριο» αξιοποιώντας κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και όχι μόνο, δίνοντάς του την πρωτοβουλία να δράσει με πράξεις και ενέργειες που να αποσκοπούν φυσικά στο συμφέρον όλων και περισσότερων μελών του Επιμελητηρίου και όχι μονάχα μεμονωμένων ατόμων με προσωπικές φιλοδοξίες.

Στηρίζω και Υποστηρίζω την προσπάθεια του Κωνσταντίνου Βιολιτζή που με νέες, συγκεκριμένες και ουσιώδεις ιδέες μπορεί να εκσυγχρονίσει το Επιμελητήριο με πραγματική και ουσιαστική εξωστρέφεια ώστε κανένα μέλος αυτού να μην αναρωτιέται «γιατί πληρώνουμε μόνο συνδρομή;»

Με την υποψηφιότητά μου στο Συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ» στο Τμήμα Υπηρεσιών προτρέπω κάθε μέλος (έμπορο, επαγγελματία, βιοτέχνη, βιομήχανο) να προσέλθει είτε στην κάλπη στο Πολύκαστρο (2 Δεκέμβρη – Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου), είτε στην κάλπη στο Κιλκίς (3 & 4 Δεκέμβρη – Επιμελητήριο Κιλκίς) όπου ψηφίζοντας να δώσει απάντηση στο ερώτημα, εάν πράγματι θέλει να αλλάξει το Επιμελητήριο του Κιλκίς μετά από 16 χρόνια. Τότε η επιλογή του θα είναι σίγουρα το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.