Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Χατζησάββας: Καμμένος-Τσίπρας συγκαλύπτουν τις μίζες στα εξοπλιστικά


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Με την εμπεριστατωμένη ομιλία του στην Βουλή, ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί τις επερχόμενης πώλησης πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στην Σαουδική Αραβία.


Αρχικά, ο Βουλευτής ρώτησε τον Πάνο Καμμένο σχετικά με τις δηλώσεις του ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν κάνει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, όπως η προηγούμενη. Αλήθεια μήπως αναφέρεται στις παρεμβάσεις του καθεστώτος Σαμαρά με σκοπό την φυλάκιση και ουσιαστικά την φίμωση της Χρυσής Αυγής;

Κατέθεσε επίσης και στα πρακτικά της ολομέλειας την ερώτηση που είχε κάνει πριν έναν χρόνο σχετικά με απόρρητο υλικό και καταγγελίες που έστειλε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες ο Μανώλης Χατζησάββας φερόμενος ως πράκτορας της ΕΥΠ που συνεργαζόταν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας έως το 2015 - όπως αποκάλυψε η κ.Ραχήλ Μακρή - ενώ τώρα τον καταγγέλλει ο Καμμένος οτι δήθεν είναι πράκτορας της Τουρκίας ενώ παραμένει αναπάντητη έως και σήμερα η ερώτηση!

Ο βουλευτής Κιλκίς χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ως δεξί πόδι του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι Τσίπρας και Καμμένος συγκαλύπτουν τις μίζες και είναι άξιοι συνεχιστές της κλεπτοκρατίας.

Ακόμη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ενώ φροντίζει για τους "πρόσφυγες", στην ουσία εντείνει το φαινόμενο της προσφυγιάς, πουλώντας πολεμικό υλικό σε αντιμαχόμενες πλευρές στην Μέση Ανατολή.

Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής ρώτησε τον Καμμένο για τον ρόλο του Μανώλη Χατζησάββα, ενώ ενημέρωσε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση και περιμένει τις πρέπουσες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο Χρήστος Χατζησάββας κατέστησε σαφές ότι πρέπει επιτέλους να υπάρξει κάθαρση στο πολιτικό πεδίο και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.