Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Διακρίσεις για τους σκακιστές του "πόλις" στα Γιαννιτσά

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι σκακιστές του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Χρήστος Βογιατζής 2017» που διοργάνωσε ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. 


Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στη Λέσχη Αξιωματικών Γιαννιτσών και συμμετείχαν σε αυτούς 146 σκακιστές και σκακίστριες από 24 συλλόγους.

Από τους σκακιστές του «πόλις» ξεχώρισαν οι Μπουφίδης Κωνσταντίνος και Γαλέας Βασίλειος που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σκακιστών του Κιλκίς:

Κάτω των 14:
➤Μπουφίδης Κωνσταντίνος 3ος 

Φιλιππίδης Θεοχάρης 7ος 

Κάτω των 12:

Στανημερόπουλος Αριστογένης 11ος 

Κάτω των 10:

Στρατηγούσης Παναγιώτης 13ος

Μαύρος Ιωάννης 20ος 

Αμοιρίδης Αθανάσιος 23ος 

Κάτω των 8:

Γαλέας Βασίλειος 3ος 

Ξενίδης Αλέξανδρος 16ος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.