Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Υποδοχή της ολυμπιακής φλόγας από τη δική μας Ολυμπιονίκη Μαρία Φουλεδάκη

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η Ολυμπιακή φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που θα διεξαχθούν στην Κορέα φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς στις 28 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Σάββατο.

Ήταν σημαντικό γεγονός όχι μόνον για τον αθλητισμό αλλά για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για την πόλη μας. Ιδέα, ευ αγωνίζεσθαι, αγάπη για τον αθλητισμό, Ολυμπιακοί αγώνες και σε όλο αυτό με τις αξίες που αναλογούν πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Έλληνες-ίδες και η αγαπημένη μας πατρίδα.

Την ολυμπιακή φλόγα υποδέχτηκε η χάλκινη Ολυμπιονίκης Taekwondo Μαρία Φουλεδάκη, αθλήτρια του Α.Σ. "
Η Τόλμη" Κιλκίς φορτισμένη με πολλά συναισθήματα και σεβασμό για τους θεσμούς των Ολυμπιακών αγώνων που έζησε τον Ιούλιο του 2017 στην Σαμψούντα (Τουρκία), όπου κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο ανήκοντας πλέον στην Ολυμπιακή οικογένεια και δικαιωματικά πλέον έκανε την απονομή πλακέτας, μέσω Δήμου Κιλκίς, στον εκπρόσωπο της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όλη η ομάδα που τη στήριξε στην προετοιμασία των Ολυμπιακών αγώνων έκανε το ίδιο σε αυτές τις όμορφες στιγμές συνοδεύοντας την στην πορεία έχοντας ψηλά την Ελληνική σημαία.

Ο οργανωτικός τομέας ήταν άψογος διότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από το γραφείο πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς και του αντιδημάρχου κ. Δημήτριου Τσαντάκη.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που η αθλήτριά μας ύψωσε τη δάδα (Ολυμπιακή Φλόγα) δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, δίνοντας συγχαρητήρια ταυτόχρονα και στο δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη για την ενέργεια αυτή προκειμένου η πόλη του Κιλκίς να πλαισιωθεί στην πανελλήνια εκστρατεία για την Ολυμπιακή φλόγα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.