Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τατίδης: "Είμαι ικανοποιημένος"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Είμαι ικανοποιημένος που σε σύντομο χρονικό διάστημα πήρα απάντηση για τα αίτημά μου να γίνει τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο δρόμο καρμανιόλα, στο σημείο όπου θα εξυπηρετεί τις διασταυρώσεις των δρόμων προς τα Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, τα σφαγεία Κιλκίς, τις εργατικές κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους γύρο από το ΚΤΕΟ.

Στο αίτημά μου από 13-9-2017 ήρθε η απάντηση από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( 20-11-2017), πώς το έργο έχει την δυνατότητα εφαρμογής με την προϋπόθεση οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς να ετοιμάσουν τον τεχνικό φάκελο με τις ανάλογες μελέτες. 

Συμπέρασμα πως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή παρά την κατασκευή των έργων στο σημείο εκείνο: των σφαγείων, του ΚΤΕΟ, των εργατικών κατοικιών του Α.Τ.Ε.Ι , και των άλλων επαγγελματικών μονάδων που ο κόμβος έπρεπε να είναι η πρωταρχική μελέτη σε κάθε φάκελο, και παρά των πολλαπλών δυστυχημάτων στο σημείο.

Προφανώς δεν υπήρχε Τατίδης Νικόλαος τότε, τώρα όμως ΥΠΑΡΧΕΙ και τα έργα θα δρομολογηθούν έστω και αργά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.