Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σύλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 8/11/2017 στο σύλλογό μας, τα εκλεγμένα μέλη προχώρησαν στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16.11.2017 υπήρξαν δύο κύριες απόψεις για τη σύνθεση του προεδρείου. Η πλειοψηφούσα παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. υποστήριξε ότι το προεδρείο πρέπει να είναι διαπαραταξιακό και να εκπροσωπούνται και οι δύο παρατάξεις αναλογικά.

Τα εκλεγμένα μέλη της Κίνησης Εκπαιδευτικών τοποθετήθηκαν προσωπικά και υποστήριξαν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δίνει την «εντολή» στην παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. να συγκροτήσει προεδρείο, ενώ στην παράταξη της Κίνησης Εκπαιδευτικών την «εντολή» για τη συμμετοχή της στις δραστηριότητες του συλλόγου, την υποβολή προτάσεων, την καλόπιστη κριτική, καθώς και τον έλεγχο της πλειοψηφούσας παράταξης.

Μετά την απόρριψη της πρότασης για διαπαραταξιακή σύνθεση του Προεδρείου, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία από την οποία προέκυψε η ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Γεώργιος Τερζιάδης

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Γρόζος

Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης

Ταμίας: Απόστολος Πλουμής

Ειδ. Γραμματέας: Ιωάννης Γάγος

Μέλη: Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Αναστάσιος Κεσίδης, Γενοβέφα Ναβροζίδου και Κωνσταντίνος Σακελλαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.