Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”, στο Πεδινό Κιλκίς

Στο Πεδινό του νομού Κιλκίς μας μεταφέρει αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 13:00, η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε.

Τα εβδομαδιαίο ραντεβού με το χωριό κάθε Κυριακή συνεχίζει τα γυρίσματα και ανακαλύπτει κάθε τόπο της πατρίδας μας. Τους χορούς, τα ήθη-έθιμα! Γυρίσματα ξανά στη νότια Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Κλείστε τα δικά σας τώρα.

Λίγα λόγια για την εκπομπή για το Πεδινό
Το χωριό το εντοπίζεις εύκολα από το πυκνό τους δάσος . Οι Θρακιώτες όταν έφτασαν εδώ το εντόπισαν και έκλαψαν όταν κατάλαβαν πώς έμοιαζε με την παλιά πατρίδα.

Κύρια ασχολία των κατοίκων είναι οι γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες, η καλλιέργεια σιτηρών και τα βιοτεχνικά προϊόντα. Επισκεπτόμαστε καζάνι και βλέπουμε απο κοντά απόσταξη τσίπουρου. Βρισκόμαστε σε αμπέλι και μαθαίνουμε τα πάντα για τις νέες καλλιέργειες.

Μαγειρεύουμε εκλεκτή συνταγή ενώ εντυπωσιαζόμαστε από τις δραστηριότητες τους πολιτιστικού συλλόγου αλλά και από την λαογραφική συλλογή του χωριού.
Το Πεδινό έχει βγάλει καλλιτέχνες , αθλητές και πολλούς επιστήμονες που διαπρέπουν παγκοσμίως. Ένας από αυτούς που τους κάνουν όλους περήφανους , ένας μοναδικός ζωγράφος, γλύπτης μας μιλά .

Χορεύουμε στην πλατεία και δοκιμάζουμε από τα εκλεκτά εδέσματα που μας κερνά το Πεδινό.

Αυτήν την Κυριακή 5/11 στις 13:00

Σε επανάληψη την Τετάρτη 8/11 στις 16:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.