Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης-«Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά»

Μαρία Λαγομάτη, Αμαλία Μπέκια, Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Χριστίνα Καρακασίδου
Με σύνθημα «Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά», διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του Σωματείου “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο The Met.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού φέτος, ήταν η συλλογή χρημάτων για την αγορά monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη, ενημέρωσε το κοινό για το έργο και τους στόχους του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχαριστίες απηύθυνε η κυρία Σδούγκα Μαρία, Διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε η fashion performance της εταιρίας DOCA η οποία επιμελήθηκε και τον πρωτότυπο στολισμό των τραπεζιών σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Στάγκος.

Τα εδέσματα συνόδευσαν τα κρασιά της εταιρίας Κτήμα Porto Carras, ενώ στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς συνέβαλαν με τα τραγούδια τους οι μουσικοί Ραχήλ και Γιάννης Κυρατσός και ο αγαπητός dj Διογένης Μαριόλας.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς: το κατάστημα GOFAS Jewlery, τον πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, τις εταιρίες Inart, Arte, Coco Mat,την ψαροταβέρνα Christofer, την ΚΥΑΝΑ, το ζαχαροπλαστείο Sugar Angel, την Hello Advertising, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν : η TV100, το FM100, η Makedonia TV, Voria.gr, VFm 91,1, Lady’s Note, e-charity, Livemedia.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001.

Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.




Νο. 287. Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ

Διογένης Μαριόλας, Γιάννης Κυρατσός, Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Ραχήλ Τσελεπίδου

Αμαλία Μπέκια, Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Γιάννα Παντελιάδου

Χριστίνα Φιλιππίδου & Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης εκ των χορηγών Κτήμα Porto Carras 

Αλεξάνδρα Σαραφίδου,Μίνα Χρηστίδου, Κάκια Σαραφίδου

Κική Ουδατζή, Χριστίνα Καρακασίδου

Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Εύη Ζώττα από οφθαλμολογικό Κέντρο Diathlasis

Αλίκη Μπουλούμπα, εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας

Χριστίνα Αηδόνη, Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, Στέλλα Ντόκα του μεγάλου DOCA

Στέλλα Ντόκα και Κυριάκος Κυριακού Πλαστικός Χειρουργός, χορηγοί της εκδήλωσης

Fashion performance της εταιρίας DOCA 

Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.