Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Άτλας Κιλκίς: Έχασε μεν… κέρδισε δε

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος), έχασε, στο εντός έδρας παιχνίδι του, από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ (21-25, 20-25, 16-25). 


Έχασε μεν… αλλά κέρδισε τις καρδιές των φίλων του που βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα. Έδειξε πως του λείπουν παιχνίδια και εμπειρίες καθότι η ομάδα πλαισιώνεται και με 3 παίδες στην βασική του εξάδα, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν γρήγορα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και κάποιες φάσεις μάλιστα ‘ξεσήκωναν’ τους περίπου 100 φίλους που παρευρίσκονταν στο στάδιο. Αυτό εξάλλου φαίνεται και από το σκορ των 2 πρώτων σετ (21-25, 20-25).

Στο 1ο σετ ο Αριστοτέλης Σκύδρας ήλεγχε το παιχνίδι και προηγείτο με μία σταθερή διαφορά 2-3 πόντων. Αν και ο Άτλας προσπαθούσε να καλύψει την διαφορά δεν μπόρεσε καθότι έπεσε σε λάθη με αποτέλεσμα να χάσει το σετ.

Στο 2ο σετ ο Άτλας Κιλκίς μπήκε δυνατά στο σετ. Μέχρι τα μέσα του σετ προηγείτο στο σκορ (14-13). Αν και στην συνέχεια οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ (19-18), παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, όμως η πίεση που δέχτηκε ο Άτλας και τα λάθη που έκανε, τον στοίχησαν να χάσει και το 2ο σετ.

Στο 3ο σετ, μετά και την ψυχολογική απογοήτευση ο Άτλας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει νίκη και έχασε αξιοπρεπώς με 3-0 σετ. Έτσι από τον προπονητή του Άτλαντα Κιλκίς (Σταύρου Χατζηγεωργιάδη) δόθηκε χρόνος και στους αναπληρωματικούς παίκτες να παίξουν για να αποκτήσουν εμπειρίες

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Χειρούλης Γεώργιος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Σερασκέρης Σάββας (Libero), Τρόπιος Ανέστης, Ουστάς Αναστάσιος, Καπούλας Κων/νος, Καραδήμος Παναγιώτης

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος.

Ο επόμενος αγώνας για τον Άτλαντα Κιλκίς είναι εκτός έδρας στην Νάουσα. Παίζει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 16:00, με τον Ζαφειράκη Νάουσας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.