Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

"Το Επιμελητήριο αλλάζει", λέει ο Σάββας Μισίρκος από τη Γρίβα

Ο Σάββας Μισίρκος γεννήθηκε το 1982. Στο γραφικό χωριό Γρίβα του ν.Κιλκίς, τα τελευταία 7 χρόνια διατηρεί την ταβέρνα «Τηγανιές & Σχάρες». Πρόκειται για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που όμως έχει δημιουργηθεί με μεγάλο μεράκι και προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης.

Ασχολείται και με την παραγωγή κάστανων- ενασχόληση που έχει κάνει γνωστή την Γρίβα και το Πάικο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό (κυρίως στην Ιταλία).

Η προσπάθεια ανάδειξης του κάστανου, αλλά και άλλων τοπικών προϊόντων, όπως κρέατα, κρασί και τυρί, γίνεται στην ταβέρνα πρωτίστως μέσα από το μενού που προσφέρει, με χαρακτηριστικό πιάτο την χοιρινή τηγανιά με κάστανα δικής του παραγωγής, καθώς και από την θεματική διακόσμηση του χώρου και την επικοινωνία με τους πελάτες.


Στον απολαυστικό γευστικό προορισμό που ονομάζεται «Τηγανιές & Σχάρες» (www.facebook.com/TiganieskaiSxaresGriva), οι λάτρεις του καλού φαγητού μπορούν να επιλέξουν εκλεκτά πιάτα μέσα από ένα εξαιρετικά πλούσιο (και παράλληλα πρωτότυπο σε ονομασίες) μενού.

Στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου ο Σάββας Μισίρκος θα είναι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό του Κώστα Βιολιτζή, πιστεύοντας ότι τα νέα πρόσωπα μπορούν να φέρουν και νέες ιδέες- υλοποιήσιμες στον μέγιστο δυνατό βαθμό, στο Κιλκίς και στην Παιονία-για τις μεγάλες αλλά και για τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.