Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Αναμενόμενα πετυχημένη η συνάντηση με θέμα: «Στρες και Υγεία. Τεχνικές αντιμετώπισης»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 18.00 – 21.00, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, πραγματοποίησαν στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, σε μια κατάμεστη αίθουσα, με καλεσμένη την κα Μπογιατζάκη Βασιλική - Ψυχολόγο (Α.Π.Θ.) & Κοινωνική Λειτουργό (ΣΕΥΠ - ΤΕΙ Πάτρας), την προγραμματισμένη συνάντηση με θέμα: «Στρες και Υγεία. Τεχνικές αντιμετώπισης».

Εκτός από πολίτες, εκπαιδευτικούς και γονείς έλαβαν μέρος το Εσπερινό Γυμνάσιο και Εσπερινό ΓΕ.Λ. Κιλκίς. Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές κ. Γ. Κατσάρα και κ. Θ. Χριστοφορίδη αντίστοιχα, τους/τις εκπαιδευτικούς, καθώς και τους μαθητές/τριες των εν λόγω σχολικών μονάδων όχι μόνο για τη συμμετοχή τους αλλά και για την ενεργό τους παρουσία.

Σας ευχαριστούμε πολύ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.