Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Κιλκίς, συγχαίρουν...



Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που σε αυτή την ακριτική περιοχή της χωράς μας εδρεύει η 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχία, και σήμερα για μια ακόμη φορά έδειξε ότι με αίσθημα ευθύνης και υψηλό ηθικό των στελεχών με το άριστο υλικό είναι σε θέση να εκπληρωνόσουν την αποστολή τους". Με αυτά τα λόγια μετέφερε ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τα συγχαρητήρια του στον Υπαρχηγό του ΓΕΘΘΑ Αντιστράτηγο Κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΦΛΩΡΟ με της λήξη της Πολυεθνικής Άσκησης CPX "TALOS-17".


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συγχαίρει την Διοίκηση της 71ης Ταξιαρχίας Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας τα στελέχη και τους οπλίτες που συμμετείχαν στην πολυεθνική Άσκηση CPX "TALOS-17". 

Το πολύπλευρο και πολυσύνθετο έργο που επιτελούν και δεν προορίζεται μόνο σε εθνικά πλαίσια αλλά επεκτείνεται και πέραν των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας.

Η άσκηση έδωσε την δυνατότητα στους παρισταμένους να διαπιστώσουν ότι σε μια εποχή που οι άξιες δοκιμάζονται, η εξωτερική απειλή εκδηλώνεται με προκλητικούς πολλές φορές τρόπους, το προσωπικό της 71 Α/Μ βρίσκεται πάντα έτοιμο να φέρει εις πέρας την αποστολή του τόσο και καιρό ειρήνης όσο και στον πόλεμο.

Προσωπικό με άρτια επαγγελματική κατάρτιση, εξειδίκευση, υψηλό ηθικό σε συνδυασμό με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αξιόπιστο και ελαφρύ, με οπλικά συστήματα που δύνανται να εκπέμψουν όγκο πυρός γρήγορα με ακρίβεια είναι προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες ενός αερομεταφερόμενου σχηματισμού.

Με αυτά τα στοιχεία η 71 Α/Μ Ταξιαρχία συμπεριλαμβάνεται στις δυνάμεις υψηλής ετοιμότητας που διαθέτει η Χώρας μας, στις δυνάμεις ταχείας αντιδράσεως του ΝΑΤΟ RESPONSE FORCE-NRF και της Ε.Ε Σχηματισμός μάχης HELBROC BG και είναι σε θέση κάθε στιγμή να τιμά τα Ελληνικά Όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.