Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Οι Κιλκισιώτες ξενοδόχοι που τρέλαναν τους Αμερικανούς νεόνυμφους τουρίστες

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Ο Άαρον και η Αμάντα, ένα νέο ζευγάρι νεονύμφων από τη Φλόριντα των Η.Π.Α., επέλεξαν την χώρα μας για το Μήνα του Μέλιτος ή ‘’honeymoon’’ ! Πρώτος τους σταθμός, η Σαντορίνη (που αλλού φυσικά;) και στην επιστροφή, ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Για τη διαμονή τους στην Αθήνα, επέλεξαν το Be My Guest Athens (www.bemyguestathens.gr) ένα νέο κατάλυμα που άνοιξε τον περασμένο Ιούλιο και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στη γειτονιά του Θησείου. Το επέλεξαν κυρίως λόγω της τοποθεσίας του, καθώς ήθελαν να βρίσκονται κοντά σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης.

Αυτό που τους επεφύλαξε η διεύθυνση του ξενοδοχείου, εκτός από τα συνηθισμένα ποτά καλοσωρίσματος (welcome drinks), τις ευχετήριες κάρτες για ‘’βίον ανθόσπαρτον’’ κτλ. πραγματικά τους εξέπληξε! 

Ο Νίκος Ανθρακίδης (ιδιοκτήτης και διευθυντής της μονάδας) και ο Άγγελος (δίδυμος αδερφός του) γέννημα-θρέμα Κιλκισιώτες και παιδιά του γνωστού γιατρού Θόδωρου Ανθρακίδη, προσέφεραν στο νεόνυμφο ζευγάρι κάτι επιπλέον που μάλλον θα το θυμούνται για πάντα. Πραγματοποίησαν μία 4ωρη βόλτα-ξενάγηση στο κέντρο της πόλης αλλά και στην Αθηναϊκή ριβιέρα έως και τη λίμνη της Βουλιαγμένης πάνω σε 2 τροχούς!

Με τα 2 mega scooters μεγάλου κυβισμού που διαθέτει η μονάδα για τις δραστηριότητες της, το ζευγάρι περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε. Ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε το κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η λίμνης της Βουλιαγμένης και ο λόφος του Λυκαβυττού με το ιστορικό εκκλησάκι. 

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Νίκος, το ζευγάρι επαναλάμβανε συνεχώς το πόσο όμορφη είναι η πρωτεύουσα με τα αξιοθέατα της και απορούσε τι ακριβώς έχουν κάνει για να δικαιούνται αυτού του είδους την "μεταχείριση". Το ζευγάρι μοιράστηκε την εμπειρία του σε Social Media, TripAdvisor κτλ.

Τελικά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.