Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo η "Τόλμη" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo παίδων-κορασίδων Sofia Cup διεξήχθη στη Βουλγαρία στο κλειστό στάδιο Arena Sports Venue το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.


Η συμμετοχή ήταν μεγάλη σε όλες τις ηλικίες παίδων-κορασίδων με αναμετρήσεις που ανερχόταν έως και 5 φορές σε πολλές κατηγορίες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 7 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η μια εμπειρία παραπάνω ενισχύοντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες αναμετρήσεις σε όποιου επιπέδου πρωτάθλημα. Ήταν σημαντική η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ενόψει του πανελληνίου που θα διεξαχθεί στις 24-25-26 Νοεμβρίου 2017.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές κατακτώντας τις εξής θέσεις:

-Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης έως 61 κιλά Χρυσό μετάλλιο

-Νικολαΐδης Ιωάννης έως 30 κιλά Χρυσό μετάλλιο

-Λουκοβίτης Δημήτριος έως 57 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

-Δεληγιαννίδης 
Ιωάννης έως 57 κιλά, δεν κατάφερε να διακριθεί στον τρίτο γύρο στο Χρυσό πόντο και κατατάχθηκε στην 5η θέση.

Κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια όλοι οι αθλητές διεκδικώντας τη διάκριση αλλά μεγαλύτερη αξία έχει η συμμετοχή ανεξαρτήτου αποτελέσματος ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Την ομάδα συνόδευσαν οι γονείς στηρίζοντας τα παιδιά για την προσπάθεια πάνω απ όλα. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια για τις διοργανώσεις που έρχονται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.