Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα 12 και αύριο 13 Δεκεμβρίου 2017, στο18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας συνεχίζει τις παραστάσεις του με την Ομάδα “Το θορυβώδες στρείδι” από τη Μεγάλη Βρετανία που θα μας παρουσιάσει κουκλοθέατρο με κούκλες και παντομίμα με τίτλο “Ο συνηθισμένος Μπομπ” στις 12/12 στις 19:00 και 13/12 στις 9.00 και 11.00.

Ένα έργο για όλες τις ηλικίες, μια αθώα και τρυφερή ιστορία, χωρίς λόγια, με στοιχεία παντομίμας, μουσικής και ηχητικών εφέ. Το κοινό παρακολουθεί τον Μπομπ και τον κόσμο που τον περιβάλλει κάτω από μια ομπρέλα από βαλίτσες και ένα αδιάβροχο.

Συντελεστές έργου:

Ερμηνεία/κουκλοπαίχτης: Nik Palmer

Tεχνική υποστήριξη/ερμηνεία: Sarah Rowland-Barker

Από τότε που ο Νικ και η Σάρα ξεκίνησαν την ομάδα τους «Το θορυβώδες στρείδι» το 2006, έχουν δημιουργήσει πολλές παραστάσεις κουκλοθεάτρου, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη και στυλ κάθε φορά, με τις οποίες έχουν ταξιδέψει ευρέως σε θέατρα και φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα γνώρισε διεθνή επιτυχία με την παράσταση «Ο συνηθισμένος Μπομπ», η οποία έχει παιχτεί στην Τσεχία, Αυστρία, Ρουμανία, Ισπανία, Δανία, Ταϋλάνδη, Μεξικό, Κολομβία, Βιετνάμ, Βοσνία, Νότια Κορέα και Ινδονησία, όπου και κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Παράσταση Δρόμου» στο Διεθνές Καρναβάλι Κουκλοθεάτρου και επίσης έχει προταθεί ως η «Καλύτερη Παιδική Παράσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.