Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, στα Τρίκαλα


Του Βασίλη Γιαννουλάκου
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τους Γονείς και Κηδεμόνες, τους μικρούς μαθητές και τους Δασκάλους για την συμμετοχή τους στην διήμερη εκδρομή με προορισμό στην Πόλη των Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017. 


Επίσης το ταξιδιωτικό πρακτορείο Κριεζής travel, το προσωπικό και τους οδηγούς για την άψογη συνεργασία. 

Κατά την διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Ιερά Μονή Αγίου στεφάνου και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μεγάλο Μετέωρο) στα Μετέωρα Καλαμπάκας, στο Μύλο των Ξωτικών, στο Μουσείο Φυσικής Αττικής που βρίσκεται εντός του πάρκου του Μύλου των Ξωτικών με την κινητή μονάδα του και παρουσιάζει πειράματα κβαντικής φυσικής, στο Μουσείο Μανιταριών και Φυσικής Ιστορίας που εδρεύει στην πόλη της Καλαμπάκας, ξενάγηση και περιήγηση εντός της πόλης των Τρικάλων από το βυζαντινό κάστρο (φρούριο), το Βαρούσι, το Ασκληπιείο έως την τοξωτή γέφυρα στον ποταμό Ληθαίο και την κεντρική πλατεία. 

Στόχος και σκοπός μας είναι ένας συνδυασμός ψυχαγωγίας, μάθησης και εκπαίδευσης μικρών και μεγάλων. 

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας τους Γονείς και Κηδεμόνες, καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.