Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Γιορτινές ευχές από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους Γονείς & Κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Με οδηγό την γέννηση του Θεανθρώπου και την ελπίδα που έφερε στον κόσμο μας, ας αναλογιστεί ο καθένας από εμάς από τη θέση που βρίσκεται, πόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά μας σήμερα και εμείς οι ίδιοι να ξεφύγουμε από το "εγώ" και να πάμε στο "εμείς".

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που η κοινωνία μας παραπαίει μέσα στην εικονική πραγματικότητα της ψεύτικης καθημερινότητας, του καταναλωτισμού και της πνευματικής κατάπτωσης των ανθρώπων, η ανάγκη για αγάπη, συνεργασία, δημιουργικότητα, υποστήριξη, προσωπική επαφή και πνευματική πρόοδο φαντάζει αναγκαία από κάθε άλλη φορά.

Ο ερχομός του καινούργιου χρόνου να φέρει δώρα πνευματικά και να γεμίσει τις καρδιές των ανθρώπων με περισσότερη αγάπη για το συνάνθρωπο, τα παιδιά και την κοινωνία μας.

Η Θεία Πρόνοια να μας δώσει Φώτιση να δούμε την πραγματική αλήθεια, να αναλογιστούμε και να αναλάβουμε όλοι τις τεράστιες ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στο μέλλον των παιδιών και κατ’ επέκταση της ίδιας της κοινωνίας μας.

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.