Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Μουζάλα και Μπαλάφα ευχαριστεί ο Χ. Γκουντενούδης

Ευχαριστήρια επιστολή Χ. Γκουντενούδη προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα και τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα
"Κύριοι Υπουργοί,
Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ανταπόκριση και τις ενέργειες σας στο αίτημα μας για την επιχορήγηση του Δήμου Παιονίας με 222.303 ευρώ για την αντιμετώπιση ζημιών που υπέστησαν περιουσίες φυσικών και νομικών προσώπων στα δημοτικά διαμερίσματα Ειδομένης, Ευζώνων και Πολυκάστρου, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις προσφύγων ή μεταναστών και έχουν καταγραφεί και αποτιμηθεί στο πρακτικό της επιτροπής που συστάθηκε με απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μας αλλά και της αγαστής συνεργασίας που είχαμε με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την δίκαιη μεταχείριση των πολιτών της περιοχής μας οι οποίοι επλήγησαν από την πολύμηνη παραμονή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στο Δήμο μας.

Εκτιμούμε την απόφαση σας αυτή ως αναγνώριση στο έργο που προσέφερε ο Δήμος Παιονίας αλλά και απέναντι στη στάση των δημοτών μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κυρίως κατά την περίοδο διαχείρισης του προσφυγικού. Ευελπιστούμε και τα υπόλοιπα αιτήματα του Δήμου μας που αφορούν στο προσφυγικό να τύχουν ανάλογης ανταπόκρισης από μέρους σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.