Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στην Τερπνή Σερρών

Ο ηρωισμός, η ανιδιοτέλεια και η γενναιότητα είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις τα μακεδονικά χώματα . Στην Τερπνή Σερρών όλα τα συναντάς μπροστά στα μάτια σου.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” σας συστήνει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 13:00.

Σε επανάληψη την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 16:45.

Φυσικά στην 4Ε (Λυδία στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Όσιος Νικάνωρ στη δυτική Μακεδονία , Αρκαδική στη Νότια Ελλάδα )

Και μέσω cosmotetv και διαδικτύου αλλά και δορυφορικά όπου υπάρχει Έλληνας!

Τι θα δούμε στο αφιέρωμα για την Τερπνή:
H Τερπνή η πανέμορφη αυτή κωμόπολη του Νομού Σερρών βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. δυτικά από τις Σέρρες, στους πρόποδες του όρους Βερτίσκου και σε υψόμετρο 80 μέτρων. Η ιστορία της χάνεται στα βάθη του χρόνου. Για αυτή θα μας μιλήσει ένας άριστος γνώστης της.

Αρχαιολογικές ανασκαφές που έγιναν 4 χλμ. έξω από την Τερπνή, στην τοποθεσία «Παλαιόκαστρο», έδειξαν πως ο τόπος ήκμασε από την Κλασική ως και την Ελληνιστική εποχή. Η κυρία Αγκαθά θα μας ενημερώσει, ενώ η κυρία Δράμαλη μας μιλά για ξακουστή μάχη που έγινε στην τοποθεσία “Πλατανούδια” στις 17 Φεβρουαρίου του 1913.

Στο χωριό θα γνωρίσουμε τις δυο εκκλησιές του. Ο πατήρ Αυγουστίνος και ο πατήρ Παναγιώτης μιλούν.

Η κυρία Αθανασία φτιάνει πίτα ενώ οι καλές κυρίες ετοιμάζουν τα υπόλοιπα εδέσματα τα οποία και θα απολαύσουμε χορεύοντας σκοπούς του τόπου. Όλα αυτά σε χώρο -πρότυπο -στολίδι για την περιοχή στην “Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων -Αλκμήνη” της οικογένειας Αναστασιάδη για τους οποίους μας μιλούν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια όλοι. Άλλωστε οι επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι ξακουστές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν πάμε Τερπνή!

Με την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” .

Τα γυρίσματα συνεχίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.