Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Σε συνεχή άνοδο οι Ελπίδες Κιλκίς

Με σκορ 0-4 επικράτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Β´ ομάδος της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί του Ηρακλή Φύσκας εκτός έδρας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους. 

Σ’ ένα παιχνίδι μονόλογο για την ομάδα του Κιλκίς που δεν επιδέχεται κριτική αφού είχαν 90’ την υπεροχή, έβαλαν 4 γκολ σε αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Άσχημη στιγμή στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Χρήστου Παπαδόπουλου που θα απουσιάσει τουλάχιστο 10 μέρες (2 παιχνίδια ).

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν στο 23’ ο Μακάριος με σουτ έξω από την περιοχή, στο 47’ ο Ζαφειρόπουλος με πλασέ , ο Μπούνζτρα στο 52´ με εξ επαφής πλασέ από ριμπάουντ σε σουτ του Μαργαριτόπουλου και ο Μπαλάσκας στο 60’ με διαγώνιο πλασέ από την μικρή περιοχή.

Επόμενη αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον ισόβαθμο Εθνικό ΣΣ Μουριών. Σύνθεση : Κωστελίδης , Αλμπανίδης , Μαργαριτόπουλος , Νικολαΐδης , Ανανιάδης , Μπαλάσκας (62’ Κουρουζίδης), Παπαδόπουλος (44’ Γεωργιάδης), Τζιάνας , Ζαφειρόπουλος , Μπουνζτρα , Μακάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.