Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Χρόνια πολλά για το 2017, από το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center Kilkis



Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς του 2017, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς του 2017, που τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, παρέστη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Χόρεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με εκατοντάδες φίλους, εξελίχθηκε η χειμερινή εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς την ημέρα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2016.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017, 13.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Παράταση έως τις 9 Ιανουαρίου 2017 για τα τέλη κυκλοφορίας

Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Κιλκίς: Εκδήλωση για θέματα που απασχολούν τους αγρότες

Aπό την ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα: 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς (Δημαρχείο Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για θέματα που απασχολούν τους αγρότες και θα γίνει ανάλυση για το ασφαλιστικό των αγροτών.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017, 09.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: