Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017, 21.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ο Γιώργος Ζερβάκης στο Mylos Club την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017


Η kazandb παρουσιάζει τον Γιώργο Ζερβάκη την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στο Mylos Club Θεσσαλονίκης.

Μήνυμα του ΚΚΕ στο λαό για τη νέα χρονιά

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ εύχεται καλή κι αγωνιστική χρονιά στους εργατοϋπαλλήλους, στους ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, στους πρόσφυγες και μετανάστες, που ζουν ή παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας.

Συνεργασία της ΓΓΙΦ με το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Εθνικό Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, Ηρακλή Μοσκώφ και το στέλεχος του Γ.ΕΘ.ΕΙΣ., Μαρία Βερβερίδου. Κύρια θεματική της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στις 20/12/2016 στα γραφεία της ΓΓΙΦ, ήταν η αντιμετώπιση της πορνείας και του trafficking στη χώρα μας.

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στα παιδιά του Ορφανοτροφείου "Η Μέλισσα"


Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης πλημμύρισε με αγάπη και παιδικά χαμόγελα. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζοντας τη στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”, υποδέχτηκε τα παιδιά της στέγης σε ένα Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης.

"Καλό ταξίδι" νεαρέ φίλε μας Σάκη Αντωνιάδη

Σοκ και βαθιά θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του 23χρονου Θανάση Αντωνιάδη, με καταγωγή από τη Φύσκα.
Ο νεαρός, που δραστηριοποιούνταν σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και δούλευε ως ψυκτικός, «έφυγε» αναπάντεχα νωρίς το πρωί, 2 Ιανουαρίου 2017, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς, τα Μέσα Ενημέρωσης του Κιλκίς"

Υπογράφει τη Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"
"Εύχομαι καλή, δημιουργική χρονιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στις τοπικές έντυπες και διαδικτυακές εφημερίδες, που πάντα ειναι παρών και δημοσιεύουν τα δελτία τύπου του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς". 

Με 3 μετάλλια επιστρέφει στο Κιλκίς, το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club kilkis
Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis Fight Club Gougoulas Team στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα συμμετείχε το Kinesis στις 29 Δεκεμβρίου, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στο αρχηγείο του Combat Jiu Jitsu. 

Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι στο Beerhouse Kilkis


Κιλκίς: Παρουσίαση αποτελεσμάτων του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη''

Τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με είκοσι επτά ωφελούμενους συμπολίτες μας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Παρεμβάσεις αποχιονισμού στα Κρούσια

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ανατολική πλευρά του Δήμου Κιλκίς. Το χιόνι ξεπέρασε τους δεκαπέντε πόντους στους οικισμούς του Ισώματος των Ριζανών και του Ελληνικού ενώ από το δριμύ ψύχος, αρκετά σημεία της επαρχιακής οδού μετατράπηκαν σε παγοδρόμιο με αποτέλεσμα την εκτροπή οχημάτων από την πορεία τους.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017, 14.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

(Video) Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από την μπάντα της Φιλαρμονικής του Δήμου Κιλκίς



Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο Δημαρχείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Εγκάρδιες ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη και ευόδωση των στόχων τους αντάλλαξε την Πρωτοχρονιά με φορείς, δημοτικούς συμβούλους και πολίτες του Δήμου Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης.

Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά του Kinesis Gym Kilkis


Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου καλεί όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, να παρευρεθούν σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

ΕΑΣΥΝΚ: "Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους αστυνομικούς του Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού ΚιλκίςΤο 2016 ήταν το έτος που κορυφώθηκε το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα στην περιοχή της Ειδομένης –Κιλκίς και δόθηκε ένα αίσιο τέλος. Κατά την αποτίμηση του προσφυγικού και του έτους που πέρασε, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτούς που επί δύο χρόνια, έζησαν από κοντά και τόσο έντονα το πρόβλημα.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τον θάνατο της Ηρούς Σγουράκη

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Το οπτικοακουστικό τοπίο από χτες είναι φτωχότερο. Η Ηρώ Σγουράκη έφυγε από κοντά μας νικημένη από τον καρκίνο. Μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Σγουράκη δημιούργησαν μία σημαντική ταινιοθήκη από πολύτιμα έργα, που διέσωσαν σημαντικά κομμάτια της ιστορικής μνήμης για τη ζωή και το έργο των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών, αλλά και άλλων προσωπικοτήτων της χώρας μας. Ανάμεσα τους αφιερώματα στο Ρίτσο, τον Κατράκη, το Σεμερτζίδη, το Θεοδωράκη, το Λεοντή, τον Ξένο και δεκάδες άλλους. 

Συμμετοχή της Επιμορφωτικής Κιλκίς στο έργο "STEM Capacity Building"

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής
Κιλκίς 
Επιμορφωτική Κιλκίς: STEM Capacity Building… είναι ο τίτλος του πρώτου έργου που συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς ως διακρατικός εταίρος στο πλαίσιο του Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις για το 2016. 

Απολογισμός δράσεων και ενεργειών της Οµάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδοµένης

Δελτίο Οµάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδοµένης 
Η idomeni web team, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί τον απολογισμό του προηγούμενου έτους. Μέσα στο φιλικό περιβάλλον της ομάδος μας, συζητάμε για την πορεία της idomeni web team στο διαδίκτυο, την πραγματοποίηση ή όχι των στόχων που θέσαμε στις αρχές της προηγουμένης χρονιάς, τις δράσεις που υλοποιήσαμε, τα τυχόν εύσημα που εισπράξαμε, δείχνοντας την επιτυχημένη πορεία της προσπάθειας μας. 

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» στο Κιλκίς

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 18:00

H παράσταση απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών!

Ενημερωτικό δελτίο ΑΣΕΠ με προκηρύξεις και αποτελέσματα


ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 6Κ/2016
Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Όσιος Νικόδημος: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Πρωτοχρονιά έως Θεοφάνεια