Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ενεικονισμός των Θεοφανείων στη Γουμένισσα (Φωτογραφίες)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Και στην ακριτική μας Μητρόπολη ζήσαμε πάλι τη χαρά του εορτασμού των Θεοφανείων, με τη θάλψη της κοινής πνευματικής ευφροσύνης που υπερβαίνει τη συνήθη παγωνιά των καιρικών φαινομένων, με την θελκτική αίσθηση της κοινωνούμενης συμμετοχής όλων, ένα διατηρούμενο ιερό έθιμο αιώνων και αιώνων που παραπέμπει νοερά σ᾽ αυτό που είμαστε και υπηρετούμε.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017, 19.30)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αλαζόγλου: Η αναγκαιότητα δημιουργίας της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας

Του Σάκη Αλατζόγλου
Σήμερα, περισσότερο από χθες, η χώρα απειλείται από μια νέα εθνική περιπέτεια. Οι δυσκολίες της β΄ αξιολόγησης επαναφέρουν στο προσκήνιο ακόμη και τη συζήτηση περί Grexit. Η ανεξέλεγκτη διόγκωση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος, σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας Ε.Ε. με τη Τουρκία θα απειλήσει τη χώρα μας σε μεγάλο βαθμό. 

«Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε»



Στον Ιορδάνη ποταμό. Εκεί που βαπτίστηκε ο Ιησούς Χριστός

Φωτογραφίες: Μπάμπης Τάσιος, Πάνος Γεωργιάδης
Γιορτή των Φώτων σήμερα 6 Ιανουαρίου. Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται ο Αγιασμός των υδάτων σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστό στον Ιορδάνη Ποταμό. 

Στην Αγία Παρασκευή στην Κοιλάδα των Τεμπών με την Αρμονία Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Η περίφημη Κοιλάδα των Τεμπών πάντα αποτελούσε ένα ιδιαίτερο σημείο στάσης για τους διερχόμενους οδηγούς της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης. 

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την χορωδία των Παιόνων Γουμένισσας (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας 
Ανήμερα της πρωτοχρονιάς, η μικτή χορωδία του Συλλόγου μας, μετά την επίσημη δοξολογία που έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας, το στολίδι της πόλης μας, έψαλλε τα κάλαντα στις αρχές της δημοτικής κοινότητας παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Αλίρη Ιωάννη, του προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Αθανασίου Τζούρτζου και του προέδρου του τοπικού διαμερίσματος κ. Τραχανίδη Αθανασίου, ακολούθησαν ανταλλαγές ευχών.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για 6.000 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, κατάφεραν έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων να εντοπίσουν και να συλλάβουν σε περιοχή του Κιλκίς δύο άνδρες για κατοχή σημαντικής ποσότητας λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Θεσσαλονίκη: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο «ΜΥΛΟΣ Club»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σας καλεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο «ΜΥΛΟΣ Club», την στιγμή που ο Ομπάμα μιλάει ελληνικά, ο Τραμπ καρδιτσιώτικα, ο Τσίπρας σαν τον Στηβ Γιατζόγλου κι ο Κούλης σαν αυτοδημιούργητος και σας υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει λίγο περισσότερο γέλιο απ’ τους προηγούμενους.

Τσάκωσαν 59χρονο παιδεραστή στις Σέρρες

Συνελήφθη χθες (05-01-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών, 59χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία - Συμβουλές για πεζούς και οδηγούς

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ελλάδα: Διακοπές κυκλοφορίας, πού χρειάζονται αλυσίδες