Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Βάνδαλοι διαρρήκτες "ρήμαξαν" το δήμο Νεάπολης-Συκεών (44 φωτογραφίες)

Διπλό στόχο εγκληματικών στοιχείων και συμμοριών αποτέλεσε για μια ακόμη φορά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, και μάλιστα με διαφορά ολίγων ωρών. Μετά τα δεκάδες κρούσματα σε βάρος πολιτών, «θύματα» αυτή τη φορά υπήρξαν το δημοτικό κατάστημα Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, το οποίο γνώρισε την καταστροφική επιδρομή βανδάλων διαρρηκτών (;), κι αμέσως μετά ένα υπηρεσιακό δημοτικό όχημα το οποίο πυρπολήθηκε από «αγνώστους».

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

"Προσπαθεί να αδειάσει τα καταστήματα της από εμπορεύματα η επιχείρηση Αρβανιτίδης"

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Το Δ.Σ. του πανελλαδικού σωματείου μας, για άλλη μια φορά καταγγέλλει την διεύθυνση της επιχείρησης ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ αφού μέσα στις γιορτές, εκμεταλλευόμενος τις αργίες, για να μας πιάσει στον ύπνο, προσπαθεί να αδειάσει τα καταστήματα (ακόμα και αυτά που δεν είναι ιδιοκτησία του) από εμπορεύματα.

Η παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο Φεγγαροσκεπαστής» στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Δείτε νεότερη ανακοίνωση ΕΔΩ
Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθεάτρου με την τεχνική του μαύρου θεάτρου «Ο Φεγγαροσκεπαστής» το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις 7.00μ.μ. και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11.30π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.
ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: 3 Ευρώ - ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 4 Ευρώ

Κιλκισιακός: Απόκτηση-επιστροφή του Βλάντο Σαβελίδη

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Βλάντο Σαβελίδη. Ο 32χρονος επιθετικός επιστρέφει μετά από δυόμιση χρόνια στον ΑΟΚ με σκοπό να βοηθήσει και αυτός με την εμπειρία του και τη ποιότητά του την ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Κιλκίς: Εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε. για θέματα που απασχολούν τους αγρότες

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη προσέλευση κόσμου και την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων για τον αγροτικό χώρο για κάτι περισσότερο από τρεις ώρες διάρκεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημαρχείο Κιλκίς) η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Στην εκδήλωση οι αγρότες – παραγωγοί του νομού ενημερώθηκαν διεξοδικά για:

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία - Συμβουλές για πεζούς και οδηγούς (Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017, 13.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή τη βία που ασκείται κατά των γυναικών


Στα δικαιώματα των γυναικών στα κράτη της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης αναφέρθηκε σε ομιλία του στις 12/12/2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία - Συμβουλές για πεζούς και οδηγούς (Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017, 09.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Γιατί τελειώσαν οι γιορτές… δεν είναι δυστυχώς παντοτινές!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Κοντινό παρελθόν, αρχές Δεκέμβρη. Στολίζουμε το δέντρο. Κούτες παντού, δεν πέφτει καρφίτσα. Η χαρά μας απερίγραπτη. Τα πρόσωπα μας έχουν πάθει αγκύλωση από τα χαμόγελα. Το ραδιόφωνο παίζει εύθυμα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τραγουδάμε και εμείς μαζί…

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Δημόσια τακτική, μη προγραμματισμένη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 10 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης: