Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γιόρτασαν την νίκη τους τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου 
Στο ΔΑΚ Κιλκίς συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με τον Γ.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 14:00. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν ότι καλύτερο στο παιχνίδι αλλά τα κορίτσια του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με προπονητή τον Γιώργο Χειρούλη, απέδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά. 

Θεσσαλονίκη: Το μουσικό σχήμα "Η ΜέθΩδος των Τριών" στη μουσική σκηνή ΒΕΝΤΕΤΑ

Η ΜέθΩδος των Τριών είναι ένα νέο μουσικό σχήμα στην καλλιτεχνική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Τρεις νέες μουσικοί που υποστηρίζουν τραγούδια της έντεχνης μουσικής σκηνής, χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν την αδυναμία τους στις μουσικές μιας «άλλης εποχής» που δίνουν στο πρόγραμμα έναν έντονα ρετρό χαρακτήρα.

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ακόμη μια προπόνηση την Τρίτη για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία μπήκε για τα καλά στη τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας τη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.

Δυναμικά συνεχίζει ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη δεύτερη προπόνηση για αυτή την εβδομάδα ολοκλήρωσε πριν από λίγα λεπτά ο Κιλκισιακός, που έχει στρέψει τη προσοχή του για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αλέξανδρο.

"Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στις γειτονιές και στα σχολεία μας"


Ανακοίνωση Δημοκρατικού  Συλλόγου Γυναικών Συκεών (μέλος της Ο.Γ.Ε.)
Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών καλεί αύριο Τετάρτη 25/1 στις 1.30μμ έξω από το 1ο Γυμνάσιο Συκεών σε μαζική υποδοχή των παιδιών του πολέμου! 

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους αγωνιζόμενους αγρότες

Υπογράφει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων 
«Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, απ’ όλη τη χώρα, που πήραν μέρος στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Γενάρη, στα πλαίσια της απόφασης που πήραμε στην μαζική πανελλαδική σύσκεψη, στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, στη Λάρισα.

Αθήνα: Πρεμιέρα κάνει το έργο "Επεστρεφα" της Κιλκισιώτισσας Φρίντας Μιράμπιτα (Χαράς Κιούση)

Αφενός η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου Αιώνα Λεία Βιτάλη και αφετέρου το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, το οποίο στεγάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ αυτού, με χαρά ανακοινώνουν το τρίτο έργο του 3ου φεστιβάλ Ελληνικού θεατρικού έργου του 21ου αιώνα. 

Σε φάρμα του Κιλκίς εγκαταστάθηκε το πρώτο ρομπότ που αρμέγει αγελάδες

Το πρώτο διπλό ρομποτικό αρμεκτικό σύστημα «Lely Austronaut Α4» στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε με επιτυχία στη φάρμα των αδερφών Κουφάκη στο Βαφειοχώρι Κιλκίς.

Το τμήμα Βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς κόβει την πίτα του

Το τμήμα Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς, προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη της ομάδας στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις 18.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Παιδιά ενός … ψηλότερου βουνού

Του Χρήστου Σαμαρά
Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος
Παγωμένος Γενάρης του 2017 και η καταλληλότερη στιγμή για να σταματήσουν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών από Ομαλό και Πεντάλοφο προς και από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος. Ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και η χρονιά αυτή για τους κατατρεγμένους αυτού του τόπου. Και ποιοι είναι αυτοί; Τα παιδιά. 

Κιλκίς: Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες"

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, προτίθεται να διοργανώσει εκπαιδευτικό/ά σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών με θέμα ¨Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες¨.

Ένταξη Δήμου Κιλκίς τη δομή ''Κέντρο Κοινότητας''

Την ένταξή του στη δομή ''Κέντρο Κοινότητας'' διασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από τη φτώχεια ενδυναμώνοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό και τις κοινωνικές του υπηρεσίες.

Πετυχημένη η γιορτή του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 η εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο κέντρο εστίασης «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 04/2017) και που ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 25/01/2017:

Η ΕΠΣ Κιλκίς τιμά στέλεχος του Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Ε.Π.Σ. Κιλκίς στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν και προσέφεραν στο χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.