Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμος για το όγδοο διπλό ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Κλίμα εξαιρετικό. Ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο. Άπαντες παρόντες...
Και ο Κιλκισιακός έχει πλέον μπροστά του ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα με τον Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπους. Αυτή είναι η όγδοη έξοδος στο πρωτάθλημα για τον ΑΟΚ, και η ομάδα δούλεψε αυτή την εβδομάδα για να φτάσει σε ισάριθμες νίκες.

Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις των αγροτών

Υπογράφει το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Υπαλήλων Υποδηματοποιίας, Δέρματος, Κλωστοϋφαντουργίας και Ιματισμού Κεντρικής Μακεδονίας
To Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Υπαλήλων Υποδηματοποιίας, Δέρματος, Κλωστοϋφαντουργίας και Ιματισμού Κεντρικής Μακεδονίας χαιρετίζει, τον αγώνα επιβίωσης, τις κινητοποιήσεις των χιλιάδων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που βρίσκονται στα μπλόκα, με κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, δίνοντας σκληρή μάχη κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και κατά της ΚΑΠ της ΕΕ που τους εξοντώνει.

Αγώνες και βασιλόπιτα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Οι εξορμήσεις για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζονται, αφού τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 θα μεταβεί στα Κουφάλια για φιλικούς αγώνες με τη τοπική Ακαδημία.

Επίσκεψη Νίκου Τατίδη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Δελτίο τύπου
Νίκου Τατίδη
Την Αθήνα επισκέφτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2017, ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς Νίκος Τατίδης. Για την επίσκεψή του αυτή ο κ. Τατίδης δήλωσε: 

Φθιώτιδα: Πυροβολησε και σκοτωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του

Συνελήφθη χθες (01-02-2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Με δεκατρία τμήματα η Ακαδημία Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Μεγάλη θα είναι και αυτό το Σαβαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για τα τμήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 08.30 αναχωρεί η αποστολή επτά (7) τμημάτων για τις εγκαταστάσεις ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Χατζησάββας: "Δίκαιος ο αγώνας των αγροτών"

Δήλωση Χ. Χατζησάββα
"Ως βουλευτής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλώνω την στήριξη μου στην νέα αγωνιστική προσπάθεια των αγροτών.  Ο Αγώνας τους θα πρέπει να στηριχτεί από όλες τις επαγγελματικές ομάδες και να απαιτηθεί όλα όσα ζητούν οι αγρότες να δοθούν και σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. 

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κοκαΐνης), στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Εσύ γνωρίζεις τα εκπληκτικά οφέλη του Bodypump;

Δελτίο τύπου kinesis-gym
H 60λεπτη προπόνηση προκαλεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts και Curls. 
Εκπληκτική μουσική, φανταστικοί instructors και επιλογή των κιλών από εσάς, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε, γρήγορα! Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS™, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα BODYPUMP™ με νέα μουσική και χορογραφίες.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αίας/Ατέρμων - Μακεδόνες Αξιού: Νιάτα-Εμπειρία: 1-0

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι την αγαπημένη τους ομάδα είχαν χθες Τετάρτη οι ένθερμοι οπαδοί του ΑΙΑΝΤΑ, κόντρα σε μια ομάδα της Α1, τους πολύ καλούς Μακεδόνες Αξιού.

Ενημέρωση για την υποχρεωτική αναγραφή αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ενημερώνει με εγκύκλιο τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους ανά την επικράτεια για τις επερχόμενες μεταβολές τόσο στον τομέα των ηλεκτρονικών αγορών με κάρτα, όσο και στο καθεστώς της σχετικής ενημέρωσης προς τους καταναλωτές, που αρχίζει να ισχύει από 1ης Φεβρουαρίου 2017.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του δίσκου "Της καρδιάς τα πάθη"


''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Το παραλήρημα της γρίπης


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Όταν είσαι καθηλωμένος και ανήμπορος στο κρεβάτι του πόνου, είναι λιγοστά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ένα από αυτά, είναι μια εσωτερική αναζήτηση, ένα διάλογο με τον εαυτό σου, ψύχραιμα και ώριμα… πως είναι δυνατόν, να την πάτησες πάλι και να γριπώθηκες, μετά από τόση προσοχή; 

Ο Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" Παλατιανού Κιλκίς κόβει την πίτα του

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Ποντιακού  Συλλόγου "Παναγία Σουμελά" Παλατιανού Κιλκίς
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Ποντιακού  Συλλόγου "Παναγία Σουμελά" Παλατιανού Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2017.

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά»

Η παρουσίαση του βιβλίου «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» του Ιάκωβου Μαρτίδη από τις εκδόσεις Αρμός, θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 18:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο Αριστείδης Παπαδόπουλος, Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Ραχήλ Μαρτίδη, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και ο συγγραφέας και ψυχολόγος Ιάκωβος Μαρτίδης.
Ο ρόλος τού γονιού είναι ένα «επάγγελμα» που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Είναι απαιτητικό, τρυφερό, γεμάτο ευθύνες, χαρές, αγωνίες, συγκινήσεις. Το μεγάλωμα των παιδιών δεν θέλει μόνον κόπο, θέλει κυρίως τρόπο! Δεν αρκεί μόνον η αγάπη, χρειάζεται και η γνώση.

Η συμβολή της θετικής ψυχολογίας στην επαγγελματική συμβουλευτική

Γράφει ο Ιωάννης Λιναρδάκης
Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς

H σύγχρονη πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από ραγδαίες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, που επηρεάζουν με απρόβλεπτο τρόπο τη σταδιοδρομία αλλά και γενικότερα την προσωπική και οικογενειακή ζωή.