Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κρίση σ' όλη την Ελλάδα, εκτός από την Αργυρούπολη και τη Γάβρα του Κιλκίς


Ferrari στο Κιλκίς
Η αστεία είδηση της δεκαετίας

Το Ράντσο Κιλκίς χτυπάει το νταμπλ της καλοπέρασης την Τσικνοπέμπτη


Γλέντι και ξεφάντωμα χωρίς μνημόνια την Τσικνοπέμπτη στο Κιλκίς


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η «πόλις», τσικνίζει και φέτος και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη στο κέντρο «Θέατρο» στο Κιλκίς στις 16 Φεβρουαρίου 2017, στις οκτώμισυ το βράδυ.

Θεσσαλονίκη: O Μίλτος Πασχαλίδης στο Club του Μύλου

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς με 2-0 απέναντι στον αξιόμαχο Αετό Κορωνούδας. Ένα παιχνίδι με επιθετικό μονόλογο των πιτσιρικάδων οι οποίοι όμως πέτυχαν τα γκολ της νίκης στα τελευταία 5’ αφού η αστοχία στην τελική προσπάθεια, προβλημάτισε για ακόμη μια φορά. 

Κιλκίς: Συναυλία κλασικών κρουστών και βιολοντσέλου

Συναυλία των σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, και συγκεκριμένα της σχολής κλασικών κρουστών και βιολοντσέλου των υπεύθυνων καθηγητών  Νταβίνας Φλωρεντίν και Χρήστου Κυπαρίση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου.
H είσοδος είναι ελεύθερη.

Καβάλα: Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και λήστεψε ηλικιωμένη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή σε βάρος 84χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, την 8-2-2017 το πρωί, στο Ελαιοχώρι Καβάλας.

Αποκριάτικο πάρτι του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών


Γκουντενούδης: "Κύριε Σταυρόπουλε, τιμάτε την Παιονία και την Χώρα μας"

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Αξιότιμε  Πρόεδρε του Δ.Σ. της Doppler S.A. κύριε Σταυρόπουλε
Εξ αφορμής μίας ακόμη βραβεύσεως της εταιρίας σας, αυτή τη φορά στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» από το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «Elevator World», λαμβάνουμε την τιμή και την χαρά να σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς κόβει την πίτα του


Kinesis–Gym: Μόνο σήμερα Valentines Day, έκπτωση -50%

Ανακοίνωση Kinesis–Gym 
Ο αγαπημένος μήνας όλων έχει έρθει καθώς ο Φεβρουάριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου. Στο γυμναστήριο Kinesis–Gym γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς. Μόνο για τις 14 Φεβρουαρίου όλα τα ζευγάρια απολαμβάνουν έκπτωση -50% στις τιμές καταλόγου του γυμναστηρίου.
Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο ο ένας στον άλλο, κάτι που θα προσφέρει ευεξία καθώς και πολύτιμο χρόνο μαζί με το ταίρι σας.

14 Φεβρουαρίου – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας (European Sexuαl Awareness Event), καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM) το 2003 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου παρά τη δυσφήμιση της διαιτησίας

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Την άδικη ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς το περασμένο Σάββατο στη Μ. Βρύση από τον τοπικό Αστέρα. 

Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών στην εκπαίδευση

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του υπευθύνου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου και τον υπεύθυνο Σ.Ε.Π. Δρ. Αντωνίου Θεόδωρο συμμετέχουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και υψηλού επιπέδου - από άποψη των εμπλεκόμενων φορέων - διακρατική συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών». 

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας χορεύουν

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς -Παιονίας
Σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΑΙΟΝΙΑΣ” που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης “ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.
Ώρα προσέλευσης 21:00. 
Η είσοδος για τα μέλη είναι δωρεάν. Είσοδος για μη μέλη 10 ευρώ

Εργασίες συντήρησης στην 4η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

Σε κυκλοφορία θα δοθεί προσωρινά το ρεύμα ανόδου της 4ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου για σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, κατά τις απογευματινές ώρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διαπλάτυνση της «στροφής του τρελού» (στροφή στη χιλιομετρική θέση 3,744 χλμ έως 3,911 χλμ).

Ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Με 7 μετάλλια γύρισε ο Άθλος Κιλκίς από το Κλειστό της ΧΑΝΘ

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Με την συμμετοχή 1250 αθλητών και αθλητριών από όλη την Βόρειο Ελλάδα διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 10 και 11.02.17 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης,αγώνες διασυλλογικού πρωταθλήματος τεκβον-ντο Βορείου Ελλάδος όλων των κατηγοριών ηλικίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης κατάταξης της ΕΤΑΒΕ.

Προκήρυξη εξετάσεων για εισαγωγή 10 ατόμων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Προκήρυξη κατατακτηρίων εξετάσεων για την εισαγωγή, καθ’ υπέρβαση, μέχρι δέκα (10) αστυνομικών γενικών καθηκόντων, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.), στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017 - 2018».
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Κιλκίς: Οι διαιτητές ποδοσφαίρου χορεύουν

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς, σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου, που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΘΕΑΤΡΟ», με πλούσιο λαϊκοποντιακό πρόγραμμα.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου



Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου
Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο "ΜΕΛΑΘΡΟΝ" (2ο χλμ. Αξιούπολης -Πηγής).
Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Κιλκίς: Παράσταση κουκλοθεάτρου με την τεχνική του μαύρου θεάτρου «Ο Φεγγαροσκεπαστής»

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθεάτρου με την τεχνική του μαύρου θεάτρου «Ο Φεγγαροσκεπαστής» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 7.00μ.μ. και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11.30π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2017

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ διοργανώνει το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2017 που θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, 11:00 π.μ, στο χώρο των εργαστηρίων του «πόλις» στην όδο Σουρή 6 Κιλκίς.

Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Δύο νίκες 3-0 και αυτήν την Κυριακή, εντός έδρας

Της Ελένης ΜουρατίδουΧθες Κυριακή 12/2/2017, έγιναν δυο αγώνες εντός έδρας από τον Αίαντα Κιλκίς.
Στον πρώτο αγώνα, το κιλκισιώτικο ντέρμπι με τον «ΑΠΟ Άτλας Κιλκίς», ήταν τελικά ένα σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι που έληξε πολύ γρήγορα σε μια ώρα, 3-0 υπέρ του γηπεδούχου Αίαντα.