Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άθλος στην βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς στο άθλημα του TAE KWON DO

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19/2/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς στο άθλημα του TAE KWON DO για το έτος 2016 από την Ένωση Ταε Κβο Ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Με 22 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στους αγώνες Ταεκβοντό στο Ωραιόκαστρο

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Αγώνες Ταεκβοντό πραγματοποιηθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή 1200 αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2006 έως 2011 γεννηθέντων.

Συμφωνία στο Εurogroup

Πηγή: Deutsche Welle
Συμφωνία που άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα τις επόμενες μέρες με στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, επιτεύχθηκε στη συνεδρίαση του Εurogroup.

Γυμναστική και σωστή διατροφή ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Επιμέλεια: kinesis-gym.gr
O καρκίνος του μαστού είναι δυστυχώς μια πολύ συχνή μορφή καρκίνου στον γυναικείο πληθυσμό και μια από τις συχνότερα εμφανιζόμενες μορφές καρκίνου παγκοσμίως.

Έβρεξε... δώρα στην Κοπή πίτας της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη παρά τον βροχερό καιρό ο οποίος δεν πτόησε τη διάθεση των μικρών αθλητών για παιχνίδι και διασκέδαση. 

Συναυλία κλασικών κρουστών και βιολοντσέλου στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς (Video)



Συναυλία των σπουδαστών του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, και συγκεκριμένα της σχολής κλασικών κρουστών και βιολοντσέλου των υπεύθυνων καθηγητών Νταβίνας Φλωρεντίν και Χρήστου Κυπαρίση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου.
H είσοδος ήταν ελεύθερη.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, πόσο μάλλον η εσκεμμένη ημιμάθεια

Υπογράφει ο Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την καταγγελία της οριακής πλειοψηφίας το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, αποδομείται ο ρόλος τους καθώς καταγγέλουν ουσιαστικά μια πράξη αποκατάστασης της νομιμότητας. 

Η γραφή του Χρήστου Μπήτσικα

Του Φώτη Μισόπουλου
Η αυτότητα του εσώτερου στην ανάδυση του ασυνειδήτου: ''Η επιείκεια του υπερρεαλισμού''[1] και ''η απήνεια του στίχου''[2] στη γραφή του Χρήστου Μπήτσικα [Ο ΙΔΙΟΣ, μυθιστόρημα- Εντευκτήριο, 2016]: Ψυχαναλυτικές αποφάνσεις για μια φιλοσοφία του άμορφου.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκισιακός-Νεφέλες Κατερίνης 3-2


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τι και αν είχε να αντιμετωπίσει τη πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος; Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ; Ο Κιλκισιακός έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-2 κόντρα στις Νεφέλες Κατερίνης, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ισοπαλία για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ο Κιλκισιακός Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Νέο Γυναικόκαστρο. Οι δύο ομάδες χάρισαν ένα όμορφο παιχνίδι στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, μιας και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Τα πέτρινα σπίτια στα χωριά του Πάικου (Φωτογραφίες)

Τα πέτρινα σπίτια κουβαλούν τη δική τους ιστορία στα χωριά του Πάικου, μας λέει ο φίλος και συνεργάτης Γιώργος Τσιμπούκας.

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος 
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στις 19 Φεβρουαρίου  2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 διεξήχθη ο Αποκριάτικος Χορός του Σχολείου μας, στο χώρο του Σχολείου. Ως Πρόεδρος και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες που συμμετείχαν και συνεισέφεραν τα μέγιστα για την υλοποίηση του. 

Προληπτικά μέτρα προστασίας των οικόσιτων πουλερικών από την γρίπη των πτηνών

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε.Κιλκίς σας ενημερώνει ότι:
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και εκτιμώντας ως υψηλό τον κίνδυνο αύξησης των κρουσμάτων σε εκτροφές πουλερικών, υπογράφηκε από τον ΥΑΑ&Τ.η με αρ.πρ. 258/10554/30-1-2017 τροποποίηση της Υ.Α. 258971/26-8-2008 «Θέσπιση μέτρων βιοασφάλειας για τη γρίπη των πτηνών», σύμφωνα με την οποία

Αίας Κιλκίς-Βόλεϊ Κορασίδων: Νίκη σε αγώνα-διαφήμιση του Βόλεϊ

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Ένα φανταστικό και πάλι παιχνίδι Βόλεϊ παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017. Η σκληρή αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου της ΕΣΠΕΜ, της γηπεδούχου ομάδας του Αίαντα και της φιλοξενούμενης ομάδας της Αλεξάνδρειας, ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά κυρίως στην ψυχολογία των αθλητριών στα τελευταία λεπτά των σετ. 

Με διακρίσεις και αισιοδοξία η γιορτή του ΓΑΣ Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Μέσα ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των τμημάτων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κιλκίς στο "Κτήμα των Ευχών", την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Κιλκίς: Δύο διαλέξεις για τους σεισμούς

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων οργανώνουν στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Δύο διαλέξεις για τους Σεισμούς». Οι διαλέξεις θα δοθούν από τους: