Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

"Καλούμε σε στάση εργασίας γιατί η κοροϊδία καλά κρατεί"

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Καλούμε σε στάση εργασίας τη Δευτέρα 6/3, στις 10.00π.μ-14.00μ.μ στα «Discount Markt» γιατί…η κοροϊδία καλά κρατεί…

Με τον Shihan Οτάριο Μελικιάδη στο 3rd Winter instuctor seminar στα Μεγάλα Λιβάδια Κιλκίς

Δελτίο τύπου Karate Αριστοτέλης Κιλκίς
Με επιτυχία και με την συμμετοχή 15 εκπαιδευτών και πρωταθλητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai Karate πραγματοποιήθηκε 4 -5 Μαρτίου, το 3ο WINTER INSTRUCTOR SEMINAR (Βορείου Ελλάδος) στα Mεγάλα Λιβάδια στο Κιλκίς. 

Δράσεις πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου

Δελτίο τύπου πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου 
Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου ανταποκρινόμενος στις παραδόσεις του τόπου μας και προασπιζόμενος τα ήθη και τα έθιμά μας προχώρησε στην πραγματοποίηση των κάτωθι εκδηλώσεων.

Πλούσιο πρόγραμμα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έλαβε μέρος τη Κυριακή στο τουρνουά της Α.Ε. Πολυκάστρου, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο Εθνικός Αξιούπολης. Τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς μέσα σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και με καλό καιρό, φρόντισαν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους ανθρώπους που παρευρέθηκαν.

Τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Αυτό είναι το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του σώματος, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ανεπίσημα αποτελέσματα εκλογών ειδικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Προεδρεύων Θεόδωρος Βαφειάδης ως πλειοψηφών σε σταυρούς προτίμησης του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού. 
Ψήφισαν 38 
Απόντες: Ιωάννης Τσογγίδης (πλειοψηφών συνδυασμός) Γεώργιος Αμανατίδης, Νικόλαος Στανημερόπουλος (μείζονα αντιπολίτευση)
➤Έλαβαν:

Προμαχώνας: Τον τσάκωσαν με 432 φιάλες λαθραίων ποτών

Οι συνεχείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, οδήγησαν στη σύλληψη 61χρονου ημεδαπού για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι αύριο (6-3-2017) και μεθαύριο (7-3-2017), σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο), λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης της γέφυρας στον Ανισόπεδο Ημικόμβο Αιγινίου.

Αυτός είναι ο 52χρονος Γάλλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή αγοράς, κατοχής και διάθεσης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος συνελήφθη την 21-02-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλλικού "Εχέδωρος" κόβει σήμερα την πίτα του


Παθήσεις οισοφάγου

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Μολονότι ο οισοφάγος φαίνεται απλό όργανο, οι παθήσεις του είναι συχνές και εκτείνονται από τα απλά ενοχλήματα του καύσου ως τα μεγάλα κλινικά προβλήματα της απόφραξης και της αιμορραγίας.  Ο οισοφάγος είναι κατακόρυφος μυϊκός σωλήνας, που εκτείνεται από τον φάρυγγα μέχρι το στομάχι.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Let’s do it Greece! - Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα!


Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Στο πέρασμα των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού με το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο.