Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά

Μία από τις πιο επιτυχημένες stand up comedy παραστάσεις της χρονιάς επαναλαμβάνει την επιτυχία της στην «Μαύρη Τρύπα» την Πέμπτη 16 & 23 Μαρτίου 2017.

Προσοχή - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι από ώρα 07.00 αύριο (12-3-2017) έως και την Παρασκευή (31-3-2017), σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του συνδετήριου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.

Με αέρα πρωταθλητή ο Κιλκισιακός πέρασε από τη Πλαγιά με 3-0


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με αέρα πρωταθλητή ο Κιλκισιακός πέρασε και από τη Πλαγιά με 3-0 το απόγευμα του Σαββάτου και με νίκη την επόμενη αγωνιστική στην Αργυρούπολη μπορεί να βρίσκεται και επίσημα στη Γ΄ Εθνική!

Για γονείς και όχι μόνο - Οι κίνδυνοι που κρύβει το διαδίκτυο (Μέρος 1ο)


Κοινωνικό πείραμα γύρω από τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. 

Τσάκωσαν 57χρονο για λαθραία ποτά και ωδικά πτηνά

Συνελήφθη χθες (10-03-2017) τα ξημερώματα στον Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 57χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 83 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «45 χρόνια σιωπής περιμένουν το Θαύμα»

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 παρουσία του εκπροσώπου της Α.Θ. Παναγιώτητας Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α’: Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προύσης και Ηγουμένου της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής της Χάλκης κ. Ελπιδοφόρου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «45 Χρόνια Σιωπής Περιμένουν το Θαύμα» στην αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΡΨΙΔΟΥ, Βοσπόρου 24 (πάρκο) στην Κ. Τούμπα.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 51χρονος έμπορος ηρωίνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός άνδρα, που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο ηρωίνης.

Εμείς και οι άλλοι

Του Δημήτρη Νίκογλου
Έχω μεγαλώσει πλέον αρκετά, μα αυτό το εμείς και εσείς, αυτό το εμείς και οι άλλοι είναι πάντα διαχρονικό και επίκαιρο, είναι αυτό που εδώ και χρόνια βασιλεύει και πρωταγωνιστεί.

11η Έκθεση για τη Γεωργία Agrothessaly στη Λάρισα, άνοιξε τις πύλες της και σας περιμένει (51 φωτογραφίες)

Omorfa taxidia: Αποστολή
Η συναρπαστική Λάρισα έβαλε τα γιορτινά της και σας περιμένει. Από προχθες βρίσκεται σε εξέλιξη η 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου. 

Ομιλία Ντόρας Μπακογιάννη στο Κιλκίς (Video)


Ομιλία Ντόρας Μπακογιάννη στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017