Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Το Kinesis Fight Club Kilkis, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τους 480 αθλητές.

Ποια η διαφορά μεταξύ ενός Web Browser και μιας Μηχανής Αναζήτησης;

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Συχνά συνομιλούμε με κόσμο με προβλήματα στα email τους, την ιστοσελίδα τους, τον υπολογιστή τους. Αφού μας εξηγήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, τους ζητάμε να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας με σκοπό να το επιλύσουν. 

Επέστρεψε με νίκη και πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Σε επίλεκτους αγώνες Kickboxing πήρε μέρος το Kinesis την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Δημοτικό γυμναστήριο της Χαλάστρας. Ο αθλητής που αγωνίστηκε ήταν ο Στάθης Ασίκης, που κέρδισε καθαρά τον αντίπαλο με σκορ 2-1.

"Αλληλεγγύη στους δικαζόμενους αγωνιστές της Χαλκιδικής"

Ανακοίνωση Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ξεκινά η δίκη των 21 αγωνιστών της Β. Ανατολικής Χαλκιδικής, με κατασκευασμένες κατηγορίες για τα γεγονότα του 2013 στις Σκουριές.

Νέα μεγάλη εμφάνιση: Κιλκισιακός-Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας 5-1

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη τρίτη του νίκη στη σειρά πήρε ο Κιλκισιακός, που το μεσημέρι της Κυριακής δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με 5-1 του Αγίου Νέστωρα Καρδίτσας.
Ετσι μετά από οχτώ αγωνιστικές, ο Κιλκισιακός έφτασε στη πέμπτη του νίκη και εξακολουθεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση της κατάταξης.

"Ανοίγουν ξανά οι Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη Κιλκίς μέσα στο 2018"

(Προσοχή το άρθρο είναι σατιρικό, δεν έχει καμία σχέση με αλήθεια και μόνο σκοπό έχει να σας κάνει να χαμογελάσετε, πράγμα που είναι βέβαια δύσκολο στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που περνάμε)
➤Ανοίγουν ξανά οι Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη μέσα στο 2018!
Εγκαθίστανται 2.500 Αμερικάνοι με τις οικογένειές τους. 3.500 οι νέες θέσεις εργασίας
Πανηγυρίζουν οι αριστερές οργανώσεις!
Αποστολή της Γνώμης στην Ουάσινγκτον: Καραηλχάν Μαύρος
Είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από Αμερικανούς αξιωματούχους (ίσως και από τα χείλη του ίδιου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλτ Τραμπ) η επαναλειτουργία των πρώην Αμερικανικών Βάσεων στο Κιλκίς, αλλά όλων των άλλων βάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πάικο: Σας προσκαλούμε στο βουνό του κάστανου

Παρουσίαση επισκέψιμου καστανεώνα «Γλυκομαγεία» στην Καστανερή Κιλκίς, όρος Πάικο. 
Ένας καστανεώνας κι ένα βουνό που προσφέρουν πλήθος βιωματικών εμπειριών σε μικρούς και μεγάλους, σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη

"Με δύο ευρώ βοηθάτε έναν μικρό μαθητή, που πάσχει από λευχαιμία"

Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια των συλλόγων γονέων του δήμου Κορδελιού - Εύοσμου για το πρόβλημα υγείας ενός μαθητή του 2ου γυμνασίου Ευόσμου, καλεί όλους όσοι μπορούν γονείς και παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ να παρακολουθήσουν το παρακάτω θεατρικό με τιμή εισιτηρίου 2€ για να βοηθηθεί μια οικογένεια στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού της

Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση στο Επιμελητήριο Πιερίας

Του Φάνη Γρηγοριάδη (ΑΜΠΕ)
«Δεν δικαιολογούνται» καθυστερήσεις «δέκα και έντεκα ετών» για να φτάσουν από τη Δικαιοσύνη στη Βουλή σοβαρές υποθέσεις, με ενδεχόμενη ανάμιξη πολιτικών προσώπων, καθυστερήσεις που οδηγούν σε παραγραφές «για πολλά ζητήματα που ενδεχομένως χρήζουν διερεύνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη.

Διογκώσεις του τραχήλου

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 
Οι παθήσεις του τραχήλου κατά κανόνα εκδηλώνονται με διόγκωση. Το πρόβλημα που ζητείται να λύσει ένας ιατρός, είναι να βρει την πρωτοπαθή εστία, η οποία μπορεί να βρίσκεται είτε στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου, είτε στα όργανα του θώρακα ή της κοιλιάς.

Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού - Εκθεση φωτογραφίας του δημοσιογράφου Κώστα Τερζενίδη

Θείο δώρο και ευτυχία θεωρείται αιώνες τώρα για έναν τόπο, για ένα σπίτι, η ύπαρξη πελαργών, που σύμφωνα με την παράδοση φέρνουν καλή σοδειά, γονιμότητα και τύχη.

Κιλκίς: Τελετή απονομής πτυχίων και Υπόσχεσης νέων Εθελοντών Σαμαρειτών

Το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει πως θα πραγματοποιήσει τελετή απονομής πτυχίων και Υπόσχεσης νέων Εθελοντών Σαμαρειτών παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιου Αυγερινού, Φαρμακοποιού Υποστράτηγου ε.α., τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 6:00μ.μ.

Παράταση υποβολής συμμετοχών για το “4ο Technology Forum” και το «3ο Συνεργάζομαι»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει και φέτος σειρά συνεδρίων με τον τίτλο “4ο Technology Forum” καθώς και το θεσμό «3ο Συνεργάζομαι», για τα οποία ανακοινώνεται παράταση υποβολής συμμετοχών ως τις 20 Μαρτίου 2017.

Κιλκίς: Σεμινάριο παρουσίασης του Προγράμματος “Δεξιότητες Ζωής” (Life Skills)

Oι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων τους, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο παρουσίασης του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρετανικού Συμβουλίου με τίτλο: «Δεξιότητες Ζωής».

Κιλκίς: Σεμινάριο παρουσίασης του προγράμματος «Προσφυγικές Ροές» και της δράσης «Μια Βαλίτσα Κόσμος»

Oι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης σχετικά με το πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού: «Προσφυγικές Ροές, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Διαπολιτισμικότητα» και την αντίστοιχη δράση «Μια Βαλίτσα Κόσμος». Το πρόγραμμα αυτό έχει την έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σύμφωνα με την παραπάνω σχετική.

Κιλκίς-Παιονία: Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις με παιδαγωγικά, κοινωνικά θέματα

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας αντίστοιχα.