Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς: Αναξιοκρατία και αδιαφάνεια στο Δημόσιο

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. τομέα παιδείας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Είχαμε εξ αρχής κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι μεθοδεύσεις που προωθούν την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια στο Δημόσιο δεν μακροημερεύουν. 

Βάσω Βαϊούλη, θερμά συγχαρητήρια και από την Γνώμη

Υπογράφει η Βάσω Βαϊούλη 
Η Χριστίνα Σιδηροπούλου κι εγώ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον καθηγητή μας, εξαίρετο μουσουργό Δημήτρη Θέμελη που μας εμπιστεύτηκε τα έργα του. 

"Νάκη Φραγγίδη, o αγώνας σου συνεχίζεται"

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Πριν λίγους μήνες όταν μίλησα στο Κιλκίς αναφέρθηκα στην καταγόμενη από εκεί οικογένεια Φραγγίδη και τη συμβολή τους στον Ελληνισμό, στον Πόντο, στην αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Σουηδικό κοινοβούλιο τέτοιες ημέρες του Μαρτίου του 2010. Και επιπλέον πρότεινα να τιμηθεί η οικογένεια αυτή, ο αείμνηστος Ιωάννης (Νάκης), ο γιος του Κώστας για τη μεγάλη τους προσπάθεια που οδήγησε στην ιστορική απόφαση από το κοινοβούλιο της Σουηδίας. 

"Η κοινωνία μας δεν χρειάζεται ελεημοσύνες και συσσίτια, χρειάζεται εργασία και αξιοπρέπεια"

Της Σοφίας Καλογερίδου
Μέσα στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, οι ανάγκες που δημιούργησε η ανθρωπιστική κρίση, ενίσχυσαν το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, και όχι μόνο.

Επίσκεψη Παραστατίδη στον Υφυπουργό Αθλητισμού για αθλητικές υποδομές στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στις 15-03-17 ημέρα Τετάρτη ο Βουλευτής επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Βασιλειάδη Γιώργο για μια σειρά θεμάτων αθλητικού περιεχομένου όπως: Κερκίδες αθλητικού δημοτικού σταδίου Κιλκίς – Ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου και Γήπεδο Τένις Αξιούπολης.

Κιλκίς: Συνελήφθη 45χρονος για 3.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός στο Κιλκίς, για κατοχή σημαντικής ποσότητας λαθραίων τσιγάρων.

15 χρόνια "Νηρέας" Κιλκίς

Σέρρες: Συνελήφθη 44χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μαρμάρινη κεφαλή του 2ου με 1ο αιώνα π.Χ.

Ιδιαίτερης αρχαιολογικής αξίας μαρμάρινη κεφαλή του 2ου με 1ου αιώνα π.Χ. βρέθηκε στο σπίτι 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών.

Πρόγραμμα 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού στις διεθνείς αγορές

Τη Σύμβαση του Προγράμματος Προώθησης Οίνων σε αγορές Τρίτων χωρών της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Παραστατίδης προς Ν.Δ. Κιλκίς: "Είναι αδιανόητο να επικρίνεται το ενδιαφέρον ενός Βουλευτή, για την εξέλιξη των έργων στο Νομό του"

Υπογράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
"Η ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κιλκίς, που είδε το φως της δημοσιότητας σε τοπική εφημερίδα (Δείτε ΕΔΩ), δεν σας κρύβω ότι μου προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη για το περιεχόμενο της, αλλά και για το ότι αναφέρεται στο πρόσωπο μου με ειρωνικό και απαξιωτικό μάλιστα ύφος. 

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στους αγώνες μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Αχιλλέας Τριανδρίας


Τα τμήματα ακαδημιών μίνι βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς την Κυριακή 12 του μήνα συμμετείχαν στους αγώνες μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Αχιλλέας Τριανδρίας. 

Ενοικιάζεται διώροφο νεοκλασικό κτίριο στο Κιλκίς

Ενοικιάζεται
διώροφο νεοκλασικό κτίριο
στην οδό Καλούδη 3 στο Κιλκίς
(Πρώην Καφέ Ερωδιός).
Πληροφορίες, Χαριτίδου Ρούλα
τηλέφωνο 6936747702 και 2341027209

Κιλκίς: Εκδήλωση του ΚΚΕ για υγιεινή και ασφάλεια

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το τελευταίο διάστημα πολλαπλασιάζονται τα θανατηφόρα δυστυχήματα και ατυχήματα στον κλάδο του Μετάλλου στην Κεντρική Μακεδονία και ιδιαίτερα στον Νομό Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις Μαρτίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει και παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος μια σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων για τον μήνα Μάρτιο όλες με ελεύθερη είσοδο.