Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πολύ κακή εμφάνιση για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Πολύ κακή εμφάνιση για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στο κομβικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα με 0-3. 

Επιτυχίες του Kinesis Fight Club στην Πολωνία

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Με Τρίτη θέση στην κατηγορία ανδρών -70 επιστρέφει ο Σαράντης Νίκογλου που δυστυχώς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρώτη θέση λόγω τραυματισμού και δεύτερη θέση για τον Στάυρο Σοαντζόγλου που μετά από τρεις σκληρούς αγώνες έχασε στα σημεία την πρωτιά.

10+1 τρόποι για να μην πέσετε θύμα κλοπής ή εξαπάτησης

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ: Και πάλι 3 νίκες, με 3-0 σετ, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Της Ελένης Μουρατίδου
Στο Αιγίνιο έδωσε τον τελευταίο αγώνα της για φέτος στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ η ομάδα των Κορασίδων του Αίαντα, σημειώνοντας την 11η νίκη της (με 0-3 σετ) σε 12 αγώνες και κατακτώντας την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς. 

Τους μάγκωσαν με μισό τόνο χασίσι (Φωτογραφίες)

Συνελήφθησαν στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μέλη εγκληματικής ομάδας εισαγωγής και μεταφοράς μεγάλης ποσότητας κάνναβης στο εσωτερικό της χώρας
Η σύλληψή τους ήταν αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας
Κατασχέθηκε πάνω από μισός τόνος κάνναβης μέσα σε τροχόσπιτο
Βρέθηκαν (180) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (529.415) γραμμαρίων, τα οποία ήταν κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος

Ηττήθηκε από τον Ίκαρο Έδεσσας, η ομάδα Παμπαίδων του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., στο Τρίτο της παιχνίδι ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (19-25), (18-25), (16-25).

Μην το χάσετε: Εθνική Βόλεϋ Κορασίδων vs Αίας-ΑΤΕΡΜΩΝ

Στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ σήμερα 21 Μαρτίου 2017, το πρώτο φιλικό της Εθνικής Βόλεϋ Κορασίδων με τον Αίαντα-ΑΤΕΡΜΩΝ Κιλκίς.

Καλή επιτυχία στην Εθνική Βόλεϋ Κορασίδων

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Ατέρμωνα Κιλκίς
Ευχές για καλή επιτυχία στην εθνική βόλεϋ κορασίδων η οποία προετοιμάζεται στο αθλητικό μας κέντρο. Στα παιδιά του ΚΔΑΠ δόθηκε το θέμα "Βόλεϋ και εθνική Ελλάδος". Οι κυρίες Πηλείδου και Καλαϊτζίδου υπεύθυνες των τμημάτων συνεργάζονται και δημιουργούν μαζί με τα παιδιά μια έκπληξη για τα κορίτσια της εθνικής την οποία θα παραλάβουν κατά την αναχώρηση τους για Ολλανδία.

Ο Αριστοτέλης Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα full contact karate

Δελτίο τύπου "Αριστοτέλης" Κιλκίς
Στις 19 Μαρτίου 2017 στον Παλαμά της Καρδίτσας βρέθηκε ο Α.Σ. Αριστοτέλης όπου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα full contact karate.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Ανακοίνωση ΚΚΕ
51 χρόνια μετά την ανακήρυξη από τον ΟΗΕ, με την αποφασιστική συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης, της 21ης Μάρτη ως Παγκόσμιας Μέρας κατά των Φυλετικών Διακρίσεων, ο καπιταλιστικός κόσμος, στις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Ελλάδα δείχνει όλο και πιο καθαρά τον απάνθρωπο χαρακτήρα του απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες, στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Ποδοσφαιρική γιορτή στον Εύοσμο για την Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο ένα ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Όλα για το παιδί και την εκπαίδευσή του, στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Άλλη μια καινοτομία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος  Κιλκίς.  Πρόκειται για τη βιωματική και μέσα από το παιχνίδι εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας στους μικρούς της αθλητές. 

Το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς στο 3ο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο

Δελτίο τύπου 2ου ΓΕΛ Κιλκίς 
Το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς συμμετείχε στο 3ο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Ξάνθη στις 18 και 19 Μαρτίου. Η εργασία που παρουσίασε το σχολείο μας στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης είχε τον τίτλο «Από τα μοναστήρια των χαμένων πατρίδων στα μοναστήρια του τόπου μας».

Τα νέα μέλη των Επιτροπών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές των μελών της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου), της Επιτροπής Ανάπτυξης Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου καθώς καθιερώθηκε το 1966 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σε ανάμνηση ενός τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα στη Νότιο Αφρική από το καθεστώς του απαρτχάιντ και συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Κακή παρένθεση για τα κορίτσια του Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δε τα κατάφερε να πάρει κάτι ο Κιλκισιακός τη Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη πρωτοπόρο ομάδα. Βέβαια η χρονιά έως τώρα είναι εξαιρετική, καθώς οι νεαρές παίκτριες του Νίκου Κωτάκη έχουν πετύχει αρκετές νίκες, βρίσκονται στη τρίτη θέση και όλα αυτά μόλις στη πρώτη τους χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες στίβου Ακαδημιών της Αλεξάνδρειας

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για μικρές κατηγορίες αθλητών στο στάδιο του Παλαιοχωρίου της Ημαθίας που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής  Μακεδονίας. Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού έζησε η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αφού πάνω από 1200 αθλητές ηλικίας 5-15 ετών από περισσότερους από τριάντα συλλόγους πήραν μέρος στην συνάντηση Ακαδημιών στίβου.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 35χρονο Αλβανό για παράνομη μεταφορά 4 Αλβανών

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, πέντε υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 55, 35, 29, 28 και 27 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σισμανίδης: "Ασυνεπής ο κ. Κοντονής στο λόγο και τις πράξεις του"

Απάντηση Γραφείου Δημάρχου στους ισχυρισμούς Σ. Κοντονή για το έργο  ''Ε.Σ. Κιλκίς Συντήρηση και Αναβάθμιση των υφισταμένων κερκίδων αναδόχου ''ΣΤΙΒΟΣ Α.Ε.Τ.Ε.Β.Ε.''
"Με αφορμή τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, αναφορικά με την απένταξη χρηματοδότησης του έργου ''Ε.Σ. Κιλκίς Συντήρηση και Αναβάθμιση των υφισταμένων κερκίδων αναδόχου ''ΣΤΙΒΟΣ Α.Ε.Τ.Ε.Β.Ε.'' ύψους 300.000ευρώ μετά από υποτιθέμενο αίτημα του Δημάρχου Κιλκίς, ενόσω ο κ. Κοντονής ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι:

Γύρισαν στο Κιλκίς από την Πιερία, φορτωμένοι με κύπελα και μετάλλια

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στην Πιερία. Τριάντα τρεις αθλητές συμμετείχαν και οι επτά από αυτούς ήταν αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν και διακρίθηκαν:

Δωρεάν η μεταφορά των εργαζομένων του ν. Κιλκίς στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ σας καλεί στο συλλαλητήριο των εργαζομένων την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη, στο “Άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου” και ώρα 6:30 μ.μ.

Εκδρομή Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στα Πιέρια

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα Πιέρια με διανυκτέρευση στο καταφύγιο του Ο.Σ. Βελβεντού και ανάβαση στην κορυφή Φλάμπουρο. 

21η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Σύνδρομο Down

Από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την 21η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Σύνδρομο Down:

Μνήμη του αγωνιστή της Ελληνικής και της Κουρδικής Ελευθερίας Θεόφιλου Γεωργιάδη

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1957, στην κατεχόμενη από τους Τούρκους Ευρύχου της Κύπρου και δολοφονήθηκε τη 20η Μαρτίου 1994 στη ημικατεχόμενη Λευκωσία.

Τιμήθηκε στο Κιλκίς ο Ήρωας Παναγιώτης Υψηλάντης

Υπογράφει ο
Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
"Tην Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το πρωί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή η παράδοση - παραλαβή της τιμημένης στολής του Ηρωα των υποβρυχίων κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ από τον ανηψιό του κορυφαίο καθηγητή σήμερα του ΑΠΘ κ. Γεώργιο Υψηλάντη στην θρυλική και μεγάλη οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού. 

RPM:Τι είναι αυτό που κάνει το μάθημα μοναδικό

Δελτίο τύπου
Kinesis-Gym Kilkis
RPM by Les Mills είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας όπου μπορείς να ελέγξεις την ένταση, να κάψεις πολλές θερμίδες αλλά και να διασκεδάσεις. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μουσική που σε συνεπαίρνει ο εκπαιδευτής σε οδηγεί σε ένα μαγικό ταξίδι όπου θα συναντήσεις λόφους, θα κάνεις ενδιάμεσα κάποια sprint και θα ακολουθήσεις μια επίπεδη διαδρομή.