Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Σχολή ποδοσφαίρου Κιλκισιακού: Μεγάλη μπάλα και στη Σίνδο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετέβη το Σάββατο στην Σίνδο για να λάβει μέρος στο έβδομο Πασχαλινό Τουρνουά της τοπικής Ομόνοιας.

Καλαμαριά: Εξιχνιάστηκε περίπτωση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 65χρονης

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, έπειτα από σχετική κλήση του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 37χρονου, για περίπτωση εξαπάτησης, με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Φιλική τριάρα επί της Δόξα Δράμας για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός που υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου την Δόξα Δράμας. Τελικό αποτέλεσμα νίκη με 3-1 για τα κορίτσια μας, κόντρα σε μια ομάδα που κατέλαβε τη τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Διπλό στο Δροσάτο για τον Κιλκισιακό Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με καρδιά χιλίων λεόντων ο Κιλκισιακός Β΄ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Μακεδονικού Δροσάτου, και οδήγησε τους ημιτελικούς των πλέι οφ σε δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου.

Δύο ακόμη νίκες με 3-0 σετ για τις παγκορασίδες του "Αίαντα" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Δύο αγώνες έδωσε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα, την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.  Την Κυριακή 9 Απριλίου στο ΔΑΚ Μελίκης, αντιμετώπισε την τοπική ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ πετυχαίνοντας εύκολη νίκη με 3-0 σετ. 
ΤΑ ΣΕΤ: 17-25, 16-25, 9-25

Προσκυνηματική εκδρομή στην Κλεισούρα της Καστοριάς

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κλεισούρα της Καστοριάς στις 5 και 6 Μαΐου για το πανηγύρι της Οσίας Σοφίας της Ποντίας. (Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Πτολεμαϊδα με πρωινό.

Τον έπιασαν με λάδι, αλλά τι λάδι...

Συνελήφθη χθες (21-4-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στο όχημα που επέβαινε 296 δοχεία λαδιού, χωρίς να διαθέτει νόμιμα παραστατικά και άδεια διάθεσης στην ελληνική αγορά και τα οποία κατασχέθηκαν. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 62χρονο γιατί είχε 154 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη σήμερα (22-4-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 154 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 

Συνελήφθησαν 4 άτομα στο Κιλκίς για εμπόριο χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 4 ατόμων, για αγοραπωλησία κάνναβης. Πρόκειται για μία 56χρονη ημεδαπή, δύο άντρες ημεδαπούς ηλικίας 27 και 19 ετών, καθώς και έναν 16χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Το Ολοκαύτωμα στο Μεσόβουνο Εορδαίας: Κεμαλισμός- Ναζισμός

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Είναι πάρα πολλές οι πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας όπου έγιναν Ολοκαυτώματα από τους Ναζί κατακτητές και τους Έλληνες συνεργάτες τους. Ανάμεσα στους μαρτυρικούς τόπους βρίσκονται αυτοί που κάτοικοί τους έγιναν δύο και τρεις φορές θύματα του φασισμού και των διαστροφικών εγκλημάτων του.