Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Take Five Art Cafe‎ Kilkis - End of season

Κιλκισιακός - Α.Ε. Πολυκάστρου 5-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός από το απόγευμα της Κυριακής είναι και τυπικά στη Γ΄ Εθνική, γιορτάζοντας μετά από τρία χρόνια την επιστροφή του σε αυτή.

Πετυχημένο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ατέρμων

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ατέρμων. Δυο μέρες το Αθλητικό Κέντρο πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και χειροκροτήματα από τους γονείς και επισκέπτες.
➤Το Σάββατο κυπελλούχος στα αγόρια στέφθηκε ο ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Σήμερα στα κορίτσια το κύπελλο κατέκτησε ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ.

Η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ, ευχαριστεί θερμά...

Η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ, απευθύνει η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ στους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης "1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΤΕΡΜΩΝ".
➤Ευχόμαστε να έχετε.
Καλές δουλειές και να στηρίζετε πάντα τέτοιες προσπάθειες.

Η δική μας Βάσω Βαϊούλη, ως σολίστ σε εκδήλωση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ

Με τη συμμετοχή της δικής μας Βάσως Βαϊούλη ως σολίστ, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Απριλίου 2017 η εκδήλωση που οργανώνει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ με τίτλο «ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛOΚΥΡΗ – 10 χρόνια μνήμης», στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. στις 8μ.μ.

Τζιτζικώστας: "Να πάψει η Τουρκία να αρνείται την ιστορική αλήθεια"

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία από τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΒΙΒΛΙΟ, η πορεία του στο χρόνο…

Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης
Καθηγητής
..«Δεν θα βρεθεί κανένα πλοίο για να ταξιδέψει
σαν το βιβλίο και να πας στα μακρινά τα ξένα,
μητ' άλογο σβέλτο πολύ να το καβαλικέψεις,
σαν μια σελίδα ποίησης με λόγια φτερωμένα.
Τέτοιο ταξίδι ανέξοδο και το φτωχό συμφέρει,
δεν του γυρεύουν διόδια και ναύλα δεν χρωστάει.
τόσο λιτό, κι όμως παντού το νου μας μεταφέρει.
το μέσο αυτό που ταξιδιώτες όλους μας χωράει.»..
Έμιλυ Ντίκινσον (Αμερικανίδα ποιήτρια του 19ου αιώνα)

Φυλακίστηκε ο συμπατριώτης μας Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί για προσβολή του Ερντογάν!

Του Θεοφάνη Μαλκίδη 
Ο ακτιβιστής για την ειρήνη, αγωνιστής για την ελευθερία του Κουρδικού Λαού, ανάδειξης της αλήθειας για τον Πόντο και αντιρρησίας συνείδησης Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί (Yannis Vasilis Yaylali), συνελήφθη πριν λίγες ώρες για ακόμη μία φορά. 

Αθήνα: Συνάντηση με θέμα "Για μια Ελλάδα, χωρίς αδέσποτα"

  

40χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με κλεμμένο αμάξι

Σήμερα (23-4-2017) τα ξημερώματα στο 21ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεσοράχης – Αμφίπολης στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσέκρουσε στη νησίδα ισόπεδου κόμβου (Μεσολακκιάς) και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Θεατρική Ομάδα 2ου ΓΕΛ Κιλκίς: Το ταξίδι συνεχίζεται...με την "Ειρήνη" του Αριστοφάνη

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Και εμείς, μικροί και μεγάλοι, παλιοί και νέοι, ταξιδιώτες στη χώρα του θεατρικού λόγου, της θεατρικής έκφρασης, έχουμε πολλά να μετρήσουμε σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη απόπειρα να ανοιχτούμε στον απέραντο ουρανό της τέχνη, στο μαγευτικό και θαυμάσιο κόσμο του θεάτρου. Έναν κόσμο απέραντο, γι' αυτό και με βεβαιότητα λέμε πως ένα απειροελάχιστο κομμάτι του επιχειρήσαμε να αγγίξουμε.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" χορεύει



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στο κοσμικό κέντρο ΑΡΕΝΑ και ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Ο Αίας Κιλκίς διοργανώνει 8ήμερο Summer Camp Athletics

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Skouras Sports Camp διοργανώνει 8ήμερο Summer Camp Athletics 22-29 Αυγούστου κατά την διάρκεια του οποίου τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αγωνίσματα της επιλογής τους και ένα πλήθος διασκεδαστικών δραστηριοτήτων.

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Εμπόριο;

Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce) αποτελεί υποσύνολο αυτού που ονομάζουμε Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business), έννοια η οποία περιλαμβάνει όλες τις οικονομικές δράσεις και λειτουργίες οι οποίες πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα.

Θρακική Εστία Κιλκίς: Μονοήμερη εκδρομή στο Νέστο

Η Θρακική Εστία Κιλκίς διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στον ποταμό Νέστο στις 7 Μαϊου 2017.

Ακουστικό τραύμα - Η βλαβερή επίδραση των έντονων ήχων στην ακοή

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Η βλαβερή επίδραση των έντονων ήχων στην ακοή και η ενόχληση που προκαλούν ήταν γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων. Αποτέλεσε, ωστόσο, για πρώτη φορά σημαντικό πρόβλημα με την ανακάλυψη πυρίτιδας και τη βιομηχανική επανάσταση, αποτέλεσμα την οποίας είναι η βαρηκοΐα προκαλούμενη από θόρυβο.

Εξόρυξη χρυσού στα Σκόπια: Ανυπολόγιστες συνέπειες για την ποιότητα του νερού του δήμου Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη ώστε να ενημερωθούν για την πιθανότητα επικείμενης εξόρυξης χρυσού στη μεθοριακή περιοχή του Δήμου Γευγελής των Σκοπίων.