Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Όλη η αλήθεια για τις συνέπειες του διορισμού επιτρόπου στην ΑΕΠΙ

Του Κωνσταντίνου Παρίσση
Διορισμός Επιτρόπου στην ΑΕΠΙ: Δεν πρόκειται για τη δήθεν διασφάλιση των συμφερόντων των δημιουργών, όπως η Κυβέρνηση διατείνεται (τα οποία θα διασφαλίζονταν απόλυτα με την εκκαθάριση εν λειτουργία), αλλά για σωσίβιο στους ιδιοκτήτες της ΑΕΠΙ.

Κιλκίς: Νεκρή 40χρονη που παρασύρθηκε από τρένο στην Καλλίνδροια

Μία 40χρονη έχασε τη ζωή της όταν, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 8.00 το πρωί κοντά στην περιοχή Καλίνδριας Κιλκίς, παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη.

Τσάκωσαν 30χρονο για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς: "Φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο"

Υπογράφει
ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Κιλκίς "Η Κρηστωνία"
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Κιλκίς «Η ΚΡΗΣΤΩΝΙΑ», ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Επειδή τις τελευταίες ημέρες προσέρχονται μέλη μας και ερωτούν εάν θα διανείμουμε δέματα με τρόφιμα, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι, τα κατά καιρούς δέματα τροφίμων που σας διανέμουμε, αγοράζονται από τις ετήσιες εισφορές των μελών μας οι οποίες είναι 15 ευρώ ανά οικογένεια ετησίως.

Χαμόγελα για τα παιδιά του Κιλκισιακού Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το ωραίο φετινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του με τον Κιλκισιακό Β΄να ηττάται με 2-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Μεγάλης Στέρνας από το Δροσάτο το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στον Σταθμό Μουριών.

Κουβαλούσαν 100 000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων μέσα σε γύψινα τούβλα (Φωτογραφίες)

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα μεταφοράς, εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων πέτυχαν αστυνομικοί υφιστάμενων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με την επ’ αυτοφώρω σύλληψη μεσήλικα άντρα και τον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων πακέτων με τσιγάρα.

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς: Περιπλανήσεις στις σελίδες του βιβλίου «Πιθανότητες» του Δημήτρη Μπασλάμ


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς διεύρυνε τις δραστηριότητές της στο Αρχαιολογικό Μουσείο και για πρώτη φορά προσκάλεσε τους μικρούς, από 8 ετών, αλλά και τους μεγάλους φίλους του Μουσείου να συμμετάσχουν σε ένα θεατρικό παιχνίδι, εμπνευσμένο από το καινούριο βιβλίο «Πιθανότητες» του γνωστού συγγραφέα και μουσικού Δημήτρη Μπασλάμ, σε συνεργασία με την θεατροπαιδαγωγό Ανέτα Λιάπτση.

Στο σωστό δρόμο τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την εξαιρετική της εικόνα έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου 2017, στο Σταυροχώρι με τη Πανσερραϊκή.

Παιδικό Survivor στο Κιλκίς - Έρχονται στο Κιλκίς η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος;

Το άρθρο αυτό ανήκει στην κατηγορία της ημισάτιρας και περιέχει τοποθέτηση υπηρεσίας
Για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο μικρό και ταπεινό Κιλκίς! Είναι γνωστό πως το τηλεοπτικό παιχνίδι και υπερπαραγωγή Survivor, έχει καθηλώσει εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας, με απίστευτες θεαματικότητες. 

Yoga Pilates House Kilkis: Τμήματα για Zumba για παιδιά και ενήλικες