Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Και στη Βέροια δυνατός ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο Λαζοχώρι Ημαθίας βρέθηκε τη Κυριακή 30 Απριλίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, συμμετέχοντας στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Βέροιας.

Το βραβευμένο "Μάρτυς μου ο Θεός" στη Θεσσαλονίκη

Στο θέατρο Αυλαία για τρεις μόνο παραστάσεις (5, 6 και 7 Μαΐου)
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα τρία προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα, τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε και την επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, το έργο του Μάκη Τσίτα Μάρτυς μου ο Θεός –βασισμένου στο ομότιτλο μυθιστόρημά του, που τιμήθηκε με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014–, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη στον ρόλο του Χρυσοβαλάντη έρχεται για τρεις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 24χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο

Σήμερα (30-4-2017) τα ξημερώματα, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρπερής – Ψωμοτοπίου στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε στύλο παροχής ρεύματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Λυκείων 2016-17

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Λυκείων σχ. Έτους 2016-17 που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.), στα αγωνίσματα δρόμου (Ατομική Χρονομέτρηση – Αντοχής).

Ακαδημία Ερμή Τερπύλλου: Πρόγραμμα πρώτου τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας τζούνιορ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017 – Ωρα 17:00
Ομάδες: Ερμής Τερπύλλου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Αστέρας Μ. Βρύσης, Αλέξανδρος Κιλκίς, ΑΕΠ Πολυκάστρου, Ατέρμων Κιλκίς, Λύκοι Προχώματος, Απόλλων Ευρωπο

Γιορτή του μαζικού αθλητισμού στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Στη διοργάνωση του 2ου Λαϊκού Δρόμου προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) εδραιώνοντας έναν νέο θεσμό που «γεννήθηκε» πέρσι με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Το πράσινο χωριό» του Πέτρου Ζήκου στην Βιβλιοθήκη

Η παρουσίαση του βιβλίου «Το πράσινο χωριό» του συγγραφέα Πέτρου Ζήκου θα γίνει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 03/05/2017 στις 19:00μμ.
Θα προλογίσει και θα συντονίσει την εκδήλωση κ. Βασίλης Αντωνιάδης, πρόεδρος του Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς.
Το Βιβλίο και τον συγγραφέα θα παρουσιάσει ο κ. Μιχάλης Βιδιαδάκης, πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης.

Είναι σημαντικό να αναβαθμίζεις τα Windows;

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Τα Windows είναι παλιό λογισμικό, όλοι το ξέρουμε, όλοι το χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις των Windows. Άλλες για PCs, άλλες για Servers, άλλες για κινητά. Κάθε δύο με τρία χρόνια περίπου η Microsoft βγάζει μία καινούργια έκδοση. Πόσο σημαντικό όμως είναι οι χρήστες να αναβαθμίζουν κάθε φορά στη νέα έκδοση;

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αμερική, ο Κιλκισιώτης Βασίλης Πουλυμένης

Ο άτυχος Κιλκισιώτης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αμερική.
Δείτε ρεπορτάζ για το δυστύχημα ΕΔΩ

Music4Life: Αναδείξτε το μουσικό σας συγκρότημα


Πάρεση προσωπικού νεύρου


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η μιμική του προσώπου μας παίζει σπουδαίο ρόλο στην καθημερινή επικοινωνία μας με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας. Αν γελάμε ή στεναχωριόμαστε για κάτι, απορούμε ή θυμώνουμε, οποιαδήποτε έκφραση εμφανίζεται αμέσως στο πρόσωπό μας.

"Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 05-04-2017
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01-06-2017