Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Συκιές: Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο σχολείων (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Πηγή: 902.gr
Μαζική ήταν η συγκέντρωση γονιών, εκπαιδευτικών, μελών της Λαϊκής Επιτροπής και του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκέων, αλλά και των μικρών μαθητών της περιοχής ενάντια στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων της περιοχής της Βάρνας Συκεών.

Το φαινόμενο OMNES του Κιλκίς

Ποια είναι η ΟMNES, δείτε ΕΔΩ

Παρατείνεται έως τις 8 Ιουνίου η ρύθμιση για τα αυθαίρετα

Παρατείνεται κατά ένα μήνα, έως τις 8 Ιουνίου, η προθεσμία υπαγωγής στον ισχύοντα νόμο 4178/2013 για την αυθαίρετη δόμηση, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Ο σκύλος Rex του Κιλκίς έκανε πάλι το θαύμα του

Συνελήφθη χθες (3-5-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες εξωτερικά του οχήματος και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 18,42 γραμμαρίων.

Γεωργαντάς: "Κομματικό στρατό στο Δημόσιο δημιουργεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τελείως απροκάλυπτα πλέον επιχειρεί να δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό στο Δημόσιο, παραμερίζοντας την κείμενη νομοθεσία και την αρχή της αξιοκρατίας. Με καθημερινές παρεμβάσεις της, επιχειρεί να αλώσει τη Δημόσια Διοίκηση, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Θεσσαλονίκη: Αρχίζει η 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition

Αρχίζει αύριο στη Θεσσαλονίκη η 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας από θεσμούς του Καναδά συνεχίζονται

Του Θεοφάνη Μαλκίδη 
Η Δημοτική περιφέρεια Villeray–Saint-Michel–Parc-Extension του Δήμου Μοντρεάλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία. Η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Περιφέρειας του Villeray–Saint-Michel–Parc-Extension του Δήμου του Μοντρεάλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων, να τιμήσει τη μνήμη των ανδρών, γυναικών και παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους και να υιοθετήσει την 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης, είναι μία πολύ σημαντική είδηση.

Θεσσαλονίκη: Μαθητές «κατακτούν» και την Έβδομη Τέχνη…

Με πρωταγωνιστές τους μαθητές της περιοχής, ένας ακόμα θεσμός που προωθεί τον πολιτισμό εδραιώνει την παρουσία του και την προσφορά του. Το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών έρχεται, στις 5 και 8 Μαΐου, με πλήθος συμμετοχών και πλούσιο πρόγραμμα προβολών, γεμάτο εκπλήξεις!

"Θα σταματήσουμε μόνο όταν ακυρωθεί οριστικά ο δημόσιος διαγωνισμός"

Υπογράφουν οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων δήμου Κιλκίς
Βάθης 
– Στέφανος Κριτσιάνης
Ευκαρπίας – Νικόλαος Ανδρεάδης
Τερπύλλου – Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης
Γερακαριού – Ιωάννης Σιδηρόπουλος
Κάτω Θεοδωρακίων – Αθανάσιος Κουρπαλατίδης
Τριποτάμου – Σάββας Πεχλιβανίδης
Φύσκας – Παναγιώτης Γραμμματικόπουλος
"Με αφορμή την έντονη συζήτηση που προκλήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς σχετικά με τη σκοπιμότητα λήψης επικαιροποιημένης απόφασης που αντιστρατεύεται κάθε ενέργεια για τη δημιουργία μεταλλείων στην περιοχή των Κρουσίων, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε πλήρως τη στάση μας, καταθέτοντας υπεύθυνα τις απόψεις μας που υπαγορεύονται από την αλήθεια και την ειλικρίνεια για να μη δώσουμε χώρο σε αυθαίρετες ερμηνείες και παρανοήσεις.

"Αν ήταν και ωραίες, τα 'χασε ο παππούς"

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρυσαφικών από σπίτι στην Κατερίνη και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 22 και 34 ετών, καθώς και ενός συνεργού τους.

Οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας αξιολόγησαν την αξιολόγηση

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας
Στο Κιλκίς και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Κιλκίς συγκεντρώθηκαν στις 6 Απριλίου 2017, τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία άρχισε η συνεδρίαση με Θέμα:

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα "Ο προσκοπισμός στην Καλαμαριά"

Σκρά: Εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης


Kinesis Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος άθλησης BODYPUMP 101



Kinesis Gym Kilkis
Παρουσίαση νέου προγράμματος άθλησης BODYPUMP 101
Πέμπτη 4 Μαΐου 2017
Δείτε ΕΔΩ

Κλειστά τα καταστήματα του Κιλκίς την Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης αντιδρά στην επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.
Σε συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που έχει αποφασίσει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) για την προσεχή Κυριακή, 7 Μαΐου, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, ενώ προτρέπει τους εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Κιλκίς: Μεγάλη γιορτή γνωριμίας με το μπάσκετ

Αυτή την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 στο Κιλκίς.
"Αθλητισμός και Συνεργασία" για όλα τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού.
Γνωριμία με το μπάσκετ, παιχνίδι, συνεργασία, διαγωνιστικά, δώρα για όλους.
Γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά, γιατί το μπάσκετ ειναι γιορτή.

Θεσσαλονίκη: Ιστορική περιήγηση για το Μάη του ’36


Μια περιήγηση στους δρόμους της πόλης, ακολουθώντας τα ίχνη της εργατικής εξέγερσης το Μάη του 1936 και του εργατικού κινήματος του μεσοπολέμου που διοργανώνει ο «Βαρδάρης» – Κέντρο Κοινωνικών Ιστορικών Μελετών Θεσσαλονίκης.