Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αίας Κιλκίς: «Και οι παγκορασίδες μια ανάσα από την κορυφή»

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Δυο καθοριστικούς αγώνες έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα Βόλεϊ των Παγκορασίδων του Αίαντα.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Απρίλιο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Απρίλιο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -525- άτομα και ειδικότερα:

Θεσσαλονίκη: Προβολή του ντοκιμαντέρ, «Πόντος οι Μεγάλες Ώρες»



Σας προσκαλούμε στην προβολή του ντοκιμαντέρ παραγωγής LIVEMEDIA, «Πόντος οι Μεγάλες Ώρες» στις 10 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης της 19ης Μαΐου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Με 4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα επέστρεψε ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 6-7 Μάιου 2017 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Σερρών το 2o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). 

Flexibility for Acrobatics στο Yoga Pilates House Kilkis

Flexibility for Acrobatics με την πιστοποιημένη δασκάλα yoga Αρετή Τζήρου στο Yoga Pilates House Kilkis το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Διασκέδαση και ποδόσφαιρο στα Γιάννενα από τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της στις 6-7 Μαΐου μεταβαίνοντας στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Κιλκισιακού κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Princess Lanassa στο Καστρίτσι Ιωαννίνων, σε ένα μαγευτικό τοπίο και σε υψόμετρο 800 μέτρων.

Θεαματική άνοδος για τη Θεσσαλονίκη ως συνεδριακού προορισμού για το 2016

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα επίσημα αποτελέσματα κατάταξης πόλεων από το διεθνή σύνδεσμο της συνεδριακής βιομηχανίας, International Congress & Convention Association - ICCA για το έτος 2016, του οποίου μέλος είναι το Thessaloniki Convention Bureau, και από το οποία προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα για τη θέση της Θεσσαλονίκης στην διεθνή αγορά.

Ενημερωτικό σημείωμα για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών

Γράφει ο Δημήτρης Πεππές
Τακτικό Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ με τη ΔΑΚΕ καθηγητών
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πολυήμερες συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ προκειμένου να γνωμοδοτήσει για τις Μεταθέσεις 2017.

Η Coca Cola και ο “οικονομικός δολοφόνος” της

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Σε ένα σχετικώς πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο “Η Coca Cola υποφέρει από τον εφιάλτη της στέβια” επεσήμανα τα προβλήματα που δημιουργεί η εμφάνιση στην ελληνική αγορά των αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη και, κυρίως, εκείνων με τη χρήση γλυκαντικών από το εκχύλισμα του φυτού στέβια. 

Χρήστος Χατζησάββας στο Ράδιο Έναντι: Ο Σύριζα έφερε 4ο Μνημόνιο - ΗΧΗΤΙΚΟ

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» σχολιάζοντας τη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Με 2 χρυσά 3 αργυρά 3 χάλκινα μετάλλια γύρισε ο Άθλος στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Με 2 χρυσά 3 αργυρά 3 χάλκινα μετάλλια και 14 συμμετοχές αθλητών ο Άθλος Κιλκίς στο 3o ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ KIM & LIU - ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ της ΕΤΑΒΕ.

ΑΣΕ: "Πάρε θέση στον αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα"

Υπογράφει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 
"Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες, στις ΕΛΜΕ όλης της χώρας, για αντιπροσώπους στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ (1-4 Ιούλη 2017)όπου θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Στον ΠΑΟΚ για προπόνηση τέσσερις παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Μετά την πετυχημένη αξιολόγηση παικτών από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν ήδη τα πρώτα ταλέντα όπου και μετέβηκαν στην Θεσσαλονίκη ώστε να προπονηθούν με τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες υποδομής του ΠΑΟΚ.

Πρωτιά και κύπελλο του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της Τερπύλλου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός Ερμής στην Τέρπυλλο κατέκτησε η ομάδα τζούνιορ 'ΙΝΤΕΡ 2007 του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση του ομίλου τους με τρεις (3) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατά σειρά με τις Ακαδημίες του Ατέρμονα, των Αετών Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. 

Η δική μας Ειρήνη Αγαθοπούλου στο 9ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών στην Κύθνο

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών Θεμάτων Ισότητας
Συγχαρητήρια αξίζουν στις διοργανώτριες οργανώσεις του 9ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών στην Κύθνο, την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες των Κυκλάδων» και τον Σύλλογο Γυναικών Κύθνου.

Θεσσαλονίκη: «Ημέρες Τουρκικής Εκπαίδευσης» στις 11-14 Μαΐου 2017

Το Γενικό Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των στενών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον τομέα της εκπαίδευσης και την προβολή των Τουρκικών πανεπιστημίων, θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη «Ημέρες Τουρκικής Εκπαίδευσης» στις 11-14 Μαΐου 2017.

Τέσσερις δρομείς Υγείας του Κιλκίς στην Αμφίπολη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Τέσσερις αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχαν στον 3ο Βρασίδειο Δρόμο στην Αμφίπολη. Οι Γάγος Γιάννης, Δελόγλου Στέλιος, Κατσαρώνας Σταύρος και Σιώτης Γιώργος έτρεξαν στην Ιστορικού ενδιαφέροντος διαδρομή ( Πύργος Μαρμαρίου – Αρχαία ξύλινη γέφυρα Παραποτάμιος οδός –Μνημείο Λέοντος -Κάτω Αμφίπολη- Αρχαίο Γυμνάσιο - Μουσείο) μήκους 9.730 μέτρων. Τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.

Προμαχώνας: Σκοτώθηκε 65χρονος σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Χθες (7-5-2017) το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λευκώνα – Προμαχώνα στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε προστατευτικό μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και της 26χρονης υπηκόου Ρουμανίας συνοδηγού του δικύκλου. 

Αυτός είναι ο δράκος της Δάφνης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. Ο.Ε.Κ.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου θα επισκεφθεί το Κιλκίς ο Μάριος Μουζάλας, σύμβουλος του Υπουργείου Εργασίας στα θέματα της ακίνητης περιουσίας, των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου και του ΟΑΕΔ.

Πολύκαστρο: Ρεσιτάλ Κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο


Ο Άθλος Κιλκίς σε Προπονητική Ημερίδα στον οικισμό Γαλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου"Άθλου" Κιλκίς
Στις 1/5/2017 ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την διασκέδαση αλλά και χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα σε συνδυασμό με εκδρομή στο χωριό Γαλλικό στην περιοχή Τούμπα εκμεταλλευόμενοι την ημέρα της πρωτομαγιάς.

Με χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η αθλήτρια του Kinesis Fight Club Άννα Τσομπάνη

Στο 2ο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών παραβρέθηκε το Kinesis Fight Club στις 6 Μαΐου. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Κλασικού Αθλητισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών Γυμνασίων που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν.Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ)

Η παράσταση "Η νύφη της Κούλουρης" στην Αξιούπολη


Εντυπωσίασε ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (γεν. 2002 -2004) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλα-Κιλκίς -Πιερία-Ημαθία)

Έδεσσα: 39χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Φωτογραφία αρχείου
Χθες (7-5-2017) το απόγευμα στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φρεάτιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. 

Έλαμψε πολιτιστικά ο Ευρωπός Παιονίας

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό Παιονίας, η 3η Χορωδιακή Συνάντηση την οποία υλοποίησε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού.

Προσοχή: Το φονικό διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» απειλεί και τους Έλληνες εφήβους

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες και ιδίως τους γονείς, αναφορικά με φαινόμενο, το οποίο αποκαλείται "Blue Whale Challenge” (Δοκιμασία - Πρόκληση «Μπλε Φάλαινα»).

3η Ανθοέκθεση στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς


Χρήστος και Ivan: Τα είπαν σαν καλοί γείτονες

Την Παρασκευή 5 Μαΐου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης επισκέφθηκε το Δήμο Γευγελής της FYROM όπου και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ivan Frangov και στελέχη του Δήμου.

Εκλογική διακήρυξη των ΣΥΝ.Ε.Κ. για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

Υπογράφουν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Δυνάμεις
Η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, κλιμακώνεται.  Σε παγκόσμιο επίπεδο η ανισότητα, η φτώχεια, η αύξηση της εκμετάλλευσης, η ανάδυση του ρατσισμού και των ακροδεξιών κομμάτων στις χώρες της Ευρώπης και διεθνώς, οι πολεμικές επεμβάσεις, το προσφυγικό, η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, είναι οι συνέπειες μιας νέας βαρβαρότητας, που κλιμακώνεται από τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων για τον επανακαθορισμό των ζωνών επιρροής και την απόλυτη εξουσία των αγορών πάνω και έξω από τη βούληση των λαών και των κινημάτων τους.

ΠΕΚ: "Η ομορφιά της ζωής είναι στον αγώνα για δίκαιη κοινωνία"


Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Θεωρούμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την παθογένεια της πλήρους αδράνειας του συνδικαλισμού των μη θέσεων και των μη αποφάσεων. Μπορούμε να αλλάξουμε την εκπαίδευση και την εικόνα των σχολείων. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Θέση εργασίας στον Ξενώνα Κοτζά Ντερέ Αξιούπολης (8/5/2017)

Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Κοτζά Ντερέ στο Νομό Κιλκίς, ζητά να προσλάβει υποψήφια ως Υπάλληλο Γενικών Καθηκόντων.
Δείτε ΕΔΩ