Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Επιδοτούμενo πρόγραμμα εθελοντισμού στη Sighisoara της Ρουμανίας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Wild Carpathia” της Ρουμανίας, αναζητεί 2 δραστήρια άτομα 18-30 ετών για να εργαστούν εθελοντικά σε οργανισμούς που ασχολούνται με παιδιά στη γραφική Sighisoara της Ρουμανίας, από 1 Ιουνίου 2017 έως 15 Νοεμβρίου 22017, μέσω του προγράμματος European Voluntary Service.

Χατζησάββας προς Τσακαλώτο: "Είστε υπηρέτες των Βρυξελλών και όχι της Ελλάδος"


Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, Τσακαλώτο για το κατά πόσο είναι έτοιμη η Εθνική οικονομία για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ευρωζώνης.

Μεγάλη ετήσια συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς

Μεγάλη αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Ανακοίνωση Αλέξανδρου κιλκίς
Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Έτσι εκτός από τα τμήματα προπαίδων ΑΓΙΑΞ, τζούνιορ ΙΝΤΕΡ 2007 και τζούνιορ ΜΠΑΡΤΣΑ που μεταβαίνουν για τα προγραμματισμένα τους παιχνίδια στην Καστοριά, τέσσερα (4) ακόμη τμήματα της Ακαδημίας θα δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Δέσμευση Τσιρώνη σε Γεωργαντά για την πληρωμή παραγωγών βιολογικής γεωργίας – κτηνοτροφίας του ν. Κιλκίς


Σε ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γεωργίου Γεωργαντά, σχετικά με την άμεση πληρωμή των δικαιούχων παραγωγών βιολογικής γεωργίας – κτηνοτροφίας του Νομού Κιλκίς, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ανέφερε σχετικά:

Εμβολιασμός: Ανθρώπινο δικαίωμα που εξασφαλίζει υγεία, εκπαίδευση και ισότητα



Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Πριν από 50 έτη στην Ελλάδα νοσούσαν κάθε χρόνο 22.000 άνθρωποι, έμεναν ανάπηροι εκατοντάδες και απεβίωναν 250 από ασθένειες που έχουν σχεδόν εξαλειφθεί. Στις μέρες μας πλέον δεν πεθαίνει κανείς από ιλαρά, πολιομυελίτιδα, διφθερίτιδα και κοκκύτη. Εξαιτίας της πρόληψης μέσω των εμβολιασμών αυτών των ασθενειών, η υγεία θεωρείται δεδομένη με αποτέλεσμα οι εμβολιασμοί να υπόκεινται σε αμφισβήτηση που είναι ατεκμηρίωτη και επικίνδυνη για την κοινωνία.

Ένας νέος χώρος με ανανεωμένα και ασφαλή παιχνίδια σας περιμένει

➤Ξεκινάει άλλη μία χρονιά γεμάτη με παιδικά χαμόγελα και πολύ παιχνίδι.
Ένας νέος χώρος με ανανεωμένα και ασφαλή παιχνίδια σας περιμένει.
Σας περιμένουμε και εμείς με πολλή διάθεση. 

Ξανά ... μάτια του ΠΑΟΚ στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Αλέξανδρου Κιλκίς
Με μεγάλη χαρά οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς θα υποδεχτούν έναν παλιό ...γνώριμο και καλό συνεργάτη τον κ. Αλέκο Θεοδωρίδη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής στην Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ενώ τώρα πλέον αποτελεί μέλος του τμήματος ανάλυσης δεδομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Αποφάσεις συνεδρίασης της 11ης Μαΐου 2017 του Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ

Στην τακτική συνεδρίασή του της 11ης Μαϊου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ:
(α) ζήτησε την άμεση θωράκιση και ενίσχυση των θεμελιωδών αρμοδιοτήτων του Τμήματος Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης (“διαδόχου” του ΟΡΘΕ), με κατάλληλη ενεργοποίηση διατάξεων του ισχύοντος ΟΕΥ του αρμοδίου Υπουργείου (Περιβάλλοντος & Ενέργειας), ώστε να είναι αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και αμεσότερη η εξυπηρέτηση των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σε θέματα χωρικού σχεδιασμού.

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Εμείς έχουμε το δίκιο - Εμείς έχουμε τη δύναμη"

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ.,
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ, 6:30 Μ.Μ.,
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Θεσσαλονίκη: Δρομείς από 1 έως …84 ετών!

● Αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο Λαϊκό Δρόμο «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΦΑΛΗΣ» που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΚΕΥΝΣ 
● Πάνω από 6.000 οι συμμετοχές δρομέων και στις δυο διαδρομές

«Θα τρέξουμε με τις φίλες μου και θα περάσουμε πολύ ωραία, αφού θα είμαστε όλη η παρέα μαζί», δηλώνει με χαρά και ανυπομονησία η 84χρονη κυρία Τούλα, μέλος του Α΄ ΚΑΠΗ Συκεών και η μεγαλύτερη σε ηλικία συμμετέχουσα στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Παναγιώτης Αφαλής» που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 14 Μαΐου, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών.

Τζιτζικώστας για την ανασκαφή της Αμφίπολης: "Θα τελειώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε"

Προσωπική δέσμευση για την ανασκαφή στην Αμφίπολη ανέλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που επισκέφτηκε τον Τύμβο Καστά με την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Κιλκίς: Αποτελέσματα εκλογών εκπαιδευτικών για 18ο συνέδριο ΟΛΜΕ

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας της 10-5-2017 για το 18ο συνέδριο ΟΛΜΕ είναι τα ακόλουθα:

Οι παίκτες του "Αετού" Κιλκίς είναι παντού

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Αυλαία την Δευτέρα 9 Μαΐου 2017 το βράδυ για το final-6 της ΕΚΑΣΘ που θα ήταν μάλλον απίθανο να μην βρει κάποιον πρώην παίκτη του ΑΕΤΟΥ πρωταθλητή, μιας και στις 5 από τις 6 ομάδες αγωνιζόταν πρώην παίκτες του συλλόγου μας.

3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου τέθηκε το "3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας" που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα της Χίου 6 και 7 Σεπτέμβρη 2017 από Πολιτιστικό Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ».

Παρατείνονται οι εγγραφές για το Πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Παρατείνονται έως τις 20 Μαΐου 2017 οι εγγραφές για το Πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ)", 450 ωρών διδασκαλίας, των προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με εύφλεκτο αέριο προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ και αφαίρεσαν πάνω από 80.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ, με τη μέθοδο «PLOFKRAAK».

Δήμος Παιονίας: Διανομή ειδών παντοπωλείου, κρέατος, τυριού και κασεριού σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 16-5-2017 ώρα 09:00 π.μ. - 02:00 μ.μ. και την Τετάρτη 17-5-2017 ώρα 09:00 π.μ. - 02:00 μ.μ. διανομή ειδών παντοπωλείου (συνολικά δεκαέξι είδη), κρέατος (χοιρινού και βόειου), τυριού και κασεριού στους πολίτες οι οποίοι έχουν εγκριθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Υποδομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ / FEAD).

Σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 η κηδεία του Μπάμπη Σειτανιώτη

Σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, θα γίνει η κηδεία του άτυχου Μπάμπη Σεϊτανιώτη στο Πυργωτό στις 6:00 μ.μ. Ο Μπάμπης Σεϊτανιώτης σκοτώθηκε σε τροχαίο την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στις 7:45 μ.μ. λίγο έξω από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο.


Θεσσαλονίκη: Αρχίζουν οι εκδηλώσεις της «ThessWeek»

Με δύο δράσεις που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και τις δεξιότητες ανθρώπινου δυναμικού ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου 2017 οι εκδηλώσεις της «ThessWeek», της Εβδομάδας Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Επικοινωνιών, Εξωστρέφειας, Εκπαίδευσης και Καινοτομίας, η οποία φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό και να αποτελέσει η Θεσσαλονίκη πόλο έλξης για όλη τη Νότια Ευρώπη, μέσα από τη συγκέντρωση και το συντονισμό όλων των εκδηλώσεων των φορέων της Βόρειας Ελλάδας σε μια εβδομάδα.

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους» επισκέφθηκαν το 1ο, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τα Γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις. 

Γνωριμία με το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς 
Στις 6 και 7 Απριλίου 2017 το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς πραγματοποίησε τη δράση «Γνωριμία με το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Ανοίγω δρόμους στο επαγγελματικό μου μέλλον». Μετά από πρόσκληση των μαθητών/τριών των Γυμνασίων του Δήμου Κιλκίς, οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης επισκέφτηκαν το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και δέχτηκαν θερμή υποδοχή με κεράσματα στην είσοδο του σχολείου που παρασκεύασαν οι μαθητές του Τμήματος Γεωπονίας. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κιλκισιώτης Μπάμπης Σεϊτανιώτης

Σοκ έχει προκαλέσει στο Κιλκίς και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του γνωστού και αγαπητού σε όλους τους Κιλκισιώτες, 56χρονου Μπάμπη Σεϊτανιώτη,  ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στις 7:45 μ.μ. λίγο έξω από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Τραυματίες είναι η συνοδηγός και σύζυγος του άτυχου Μπάμπη Σεϊτανιώτη και ο οδηγός του δευτέρου οχήματος.

"Αετός" Κιλκίς: "Στόχος μας είναι η παροχή αθλητικής παιδείας"

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την εκδήλωση «Αθλητισμός και Συνεργασία» στο Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με την συνεργασία του Δήμου Κιλκίς και της Επιμορφωτικής Κιλκίς. 

Θέση εργασίας στη Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς (11/5/2017)


Από την ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. στο Κιλκίς ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Δείτε ΕΔΩ