Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Θέσεις εργασίας στο ΑΤΕΡΜΩΝ Κ.Δ.Α.Π. Κιλκίς (18/5/2017)

Ζητούνται καθηγητές/τριες μουσικής για την στελέχωση του ΑΤΕΡΜΩΝ Κ.Δ.Α.Π. Κιλκίς στους εξής τομείς:

"Στο μουσείο Κιλκίς μίλησαν για εκείνα που δεν λέγονται" - Video


Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς υλοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, η ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα, «Γυμνό και αρχαιότητες», η οποία απευθυνόταν σε μαθητές/τριες Γυμνασίου. 

Ξεκίνησαν τα προγράμματα κατάρτισης των Νέων Γεωργών

Ξεκίνησαν στις 5/5/2017 τα προγράμματα κατάρτισης των Νέων Γεωργών δικαιούχων της 2ης Προκήρυξης του ΜΕΤΡΟΥ 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς», στο πλαίσιο της Δράσης: 01.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 01 του ΠΑΑ 2014-2020. 

Το χορευτικό των Παιόνων στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων (Φωτογραφίες)

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και φυσικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' ήταν εκεί. Το μοναδικό αυτό συναπάντημα έλαβε χώρα στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης όπιου και συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Η χορωδία των Παιόνων στην 6η Συνάντηση Χορωδιών της Έδεσσας

Η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών Έδεσσας ''Η ΜΠΙΓΑ'', συμμετείχε στην 6η συνάντηση χορωδιών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου νομού Πέλλας.

Εξετάσεις απόκτησης βεβαίωσης Βοηθού Φαρμακείου, περιόδου Ιουνίου 2017

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η υποβολή των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθού Φαρμακείου της περιόδου Ιουνίου 2017.

Γυμναστείτε στο Kinesis-Gym από σήμερα έως και 31 Αυγούστου με 79 ευρώ!

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Κιλκίς
Η γυμναστική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για πολύ κόσμο είναι αναγκαία, καθώς κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν γρήγορα ένα όμορφο σώμα. Τα προγράμματα είναι σε υψηλές εντάσεις για την επίτευξη των στόχων.

Γενοκτονία: Κεντρικές εκδηλώσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος


Δοϊράνη: Τσάκωσαν 54χρονο Σκοπιανό για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (17-5-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης, 9 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο φορτηγού που οδηγούσε ένας 54χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., διαπιστώθηκε στο ρυμουλκό του οχήματος, να επιβαίνουν 8 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 18 έως 35 ετών. 

Κιλκίς: 39χρονος Σκοπιανός ο ποντικός που λήστεψε καφενείο και εκκλησία

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, δύο περιπτώσεις κλοπών από κατάστημα και από Ιερό Ναό, σε περιοχές του Κιλκίς. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου π.Γ.Δ.Μ., διότι από την έρευνα προέκυψε ότι το Μάρτιο του 2013, διέρρηξε ένα κατάστημα-καφενείο και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.200 ευρώ, ενώ το Σεπτέμβριο του 2013, διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 36χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (17-5-2017) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών, για το αδίκημα της στάσης κρατουμένων και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Κιλκίς: Γιορτή μαθητικής δημιουργίας - Παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2016-2017

Ανακοίνωση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, προτίθενται να διοργανώσουν «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας - Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2016-2017, Σχολικών Μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς», στις 22 Μαΐου 2017, στο Κιλκίς, στο χώρο του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου της πόλης.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σ' όλη την Επικράτεια (Φωτογραφίες)

Σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών κλιμακίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα
Τη διεύθυνση της οργάνωσης είχαν δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ο ένας από τους οποίους είναι έγκλειστος καταστήματος κράτησης 
Σε συντονισμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντοπίσθηκαν 3,5 κιλά ηρωίνης, υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, ποσότητες κοκαΐνης και μεθαδόνης και χρηματικό ποσό πάνω από 48.000 ευρώ
Επίσης κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov, 2 πιστόλια, ένα αεροβόλο τυφέκιο και φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων
Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται ακόμη 23 άτομα για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται επιπλέον 39 άτομα που προμηθεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 4 άτομα στη Θεσσαλονίκη για 170 χασισόδεντρα

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 ημεδαποί ηλικίας 64, 60, 58 και 40 ετών, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Αγώνας δρόμου "Τρέχω για τα στρατόπεδα"


Θεσσαλονίκη: Δράσεις ψυχαγωγίας για παιδιά από Ελλάδα και Βουλγαρία

Δράσεις ψυχαγωγίας για τα παιδιά στο πλαίσιο του θεσμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» διοργανώνουν από κοινού ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο πάρκο δίπλα στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Πολύκαστρο: Φωτογραφική έκθεση με θέμα "ΓΥΝΑΙΚΑ"

Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας και σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, διοργανώνει έκθεση με θέμα: "ΓΥΝΑΙΚΑ" την 25 – 27 Μαΐου 2017 στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00.

Υποδοχή εικόνας Ζωοδόχου Πηγής στις Μουριές Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε πως από τις 19 έως τις 21 Μαΐου, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Μουριές Κιλκίς, θα υποδεχθεί την εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής (παράλληλα με την πανήγυρη του Ναού).

Οι παραδοσιακοί θεματοφύλακες της παραγωγής τσίπουρου από κούμαρα Ολύμπου

Ο Θανάσης Πολυχρός και Μιχάλης Χατζής παραδοσιακοί παραγωγοί τσίπουρου, μαζί στην γιορτή για το απόσταγμα που παίρνουμε από τα κούμαρα του Ολύμπου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στις 14-5-2017 στο ρακοκάζανο των αδελφών Βασίλη & Διονύση Παπαγεωργίου στα ριζά του Κάστρου του Πλαταμώνα. 

Μεγαλειώδης η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων (Video, φωτογραφίες)


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.