Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο Χ. Χατζησάββας για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στην επιτροπή περιβάλλοντος μίλησε ο Βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος έθιξε το ζήτημα της εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τους ενδεχόμενους κινδύνους αυτής της πρακτικής για την υγεία των πολιτών.

Το μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού έχει περίοπτη θέση πλέον στον Πειραιά

Του Θεόφιλου Κωτσίδη
Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου 2017 τα εγκαίνια του μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στον Πειραιά εκδήλωση η οποία εντάχθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ο δήμος Πειραιά και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

2ο Διασυλλογικό Παιδικό Τουρνουά Πάλης "Ατέρμων"


Κιλκίς: Απονομή βραβείων και επαίνων του 22ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του φετινού 22ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού».

Αποτελέσματα εκλογών 18ης Μαΐου 2017 για αντιπροσώπους στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Όμορφη συναυλία των σπουδαστών βιολιού του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς (Video)


Συναυλία σπουδαστών βιολιού του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς. Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Κιλκίς τον Μάιο 2017

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Ποιότητας Ζωής ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2017 στην πόλη του Κιλκίς και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς με τη συνεργασία Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων.

Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
"Αγαπητοί Συνάδελφοι
Καλείστε να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 5:00 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας Διάταξης.

Κακώσεις του προσώπου

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Το τραύμα αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου σε ηλικίες κάτω των 40 ετών και προκαλεί παρατεταμένη νοσηρότητα και ανικανότητα, που υποχρεώνει νέους ανθρώπους να αποκοπούν από την παραγωγική διαδικασία για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα κατάγματα του προσώπου αποτελούν το 25% των κακώσεων της κεφαλής και η πλεονότητά τους αφορά νέους άνδρες ηλικίας 20 έως 40 ετών.

Σάμος: Επιστροφή στον Μεσαίωνα - Αναμένοντας την απάντηση του Υπουργείου Υγείας

Γράφει η Χριστιάννα Λούπα
Μια ανατριχιαστική, στην κυριολεξία, είδηση στο χώρο της Υγείας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με γέμισε αποτροπιασμό, απορία και θυμό. Δεν μπορώ να διανοηθώ καμία απολύτως δικαιολογία για την επιστροφή σε μεσαιωνικές ιατρικές πρακτικές που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στο Νοσοκομείο Σάμου και δεν αποτελούν παρά ντροπή για μια πολιτισμένη χώρα, όπως υποτίθεται ότι είναι η Ελλάδα.

«Ο δικός μου ο μπαμπάς»: το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα


ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ 
Ο δικός μου ο μπαμπάς 
Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή 
Εκδόσεις Πατάκη