Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η Τόλμη στον 3ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
3ος Δρόμος υγείας και Αλληλεγγύης διεξήχθη για τρίτη χρονιά στο Κιλκίς, με σκοπό την ενεργοποίηση για τον συνάνθρωπο. Η ανταπόκριση ήρθε με ένα μεγάλο αριθμό πολιτών όλων των ηλικιών με το συναίσθημα πρώτα από όλα για υποστήριξη των συμπολιτών μας. Η επιτυχία ήταν δεδομένη διότι η ανθρωπιά δεν εμπορεύεται αλλά προσφέρεται.

"Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών Νοσοκομείου Κιλκίς
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας, που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία στο Νοσοκομείο μας, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων-Υγειονομικών στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας παιδιών με θέμα «Τουρίστας στην πόλη μου»

Ανακοίνωση Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας παιδιών με θέμα «Τουρίστας στην πόλη μου» στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, ώρα 18:00.

Η πόλη του Κιλκίς ανθοφορεί - Φωτογραφίες

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου έδιωξε το γκρίζο και έβαλε ζωηρές πινελιές στο αστικό τοπίο της πόλης, γεμίζοντάς το με λουλούδια.

"Κύριε Αλεξανδρίδη και κυρία Σίπελ σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήμα Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στο ταξιδιωτικό γραφείο«Alexandridis Travel» 21ης Ιουνίου 241 για την αφιλοκερδή μεταφορά των εκδρομέων στο προσκύνημα στην Ι. Μ. του Παντοκράτορα Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε χθες 24/5/2017 με δική του πρωτοβουλία και την κ. Μαρία Σίπελ για την πολύτιμη συμβολή της. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων του προγράμματος για Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας Προϊόντων Μελισσοκομίας

Στα πλαίσια του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2017, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η κατάθεση δικαιολογητικών για τις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις μελισσοσμηνών).

Εργασίες στην περιφερειακή στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποχρεωτική η πληρωμή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω τραπεζικών λογαριασμών

Σας ενημερώνουμε ότι, την 18/05/2017 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1721 Β' η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών (αριθμ. οικ. 22528/430/18-05-2017) σύμφωνα με την οποία από 1/06/2017 καθιερώνεται εφεξής η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών.

Μάγεψε και η 23η Χορωδιακή Συνάντηση Γουμένισσας - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 23η Χορωδιακή Συνάντηση των Παιόνων, στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που ήρθε να απολαύσει τις προσκεκλημένες Χορωδίες από τον Δήμο Θερμαϊκού, του Αμύνταιου και φυσικά την οικοδέσποινα Χορωδία των Παιόνων.