Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στο 5ο Baby Cup Tae Kwon Do Λυκόβρυσης Κοζάνης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 28 Μαΐου 2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα με την ονομασία 5ο Baby Cup Tae Kwon Do στο κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης της Κοζάνης για τις ηλικίες από 2005 έως 2012 γεννηθέντων.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία τάξεων πιάνου και βιολιού


Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» για τον μήνα Ιούνιο

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης για τον μήνα Ιούνιο. 

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές (30-5-2017) από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 ως την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 ως εξής:

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2016, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα, ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2017, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 32χρονο Σκοπιανό με πλαστά έγγραφα


Συνελήφθη χθες (31-5-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 32χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει πλαστά έγγραφα (ταυτότητα - άδεια ικανότητος οδήγησης) τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τάδε έφη Νίκος Τατίδης για τον προαστιακό Κιλκίς

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η σύνδεση του Κιλκίς με Θεσσαλονίκη μέσω προαστιακού είναι αίτημα των πολιτών του Κιλκίς εδώ και πολλά χρόνια. Το αίτημα αυτό, όπως και πολλά άλλα σκοντάφτει σε συμφέροντα άλλων ομίλων, όπως ΚΤΕΛ κ.λπ. είτε στην γραφειοκρατία.

Τελικός κυπέλλου γυναικών Volley: Ποσειδών Βέροιας vs Αίας Κιλκίς


Εκδήλωση με θέμα «Επιλέγω ΔΙΕΚ Κιλκίς-Προοπτική στην απασχόληση»


ΚΔΑΠ Ατέρμων και στο Πολύκαστρο

Ημέρες της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
“.. (η “Συμβουλευτική”) εκδηλώνει την αμέριστον εμπιστοσύνην, τον σεβασμόν και την αγάπην του σώματος προς τον προσωρινόν Πρόεδρον της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κ. Γεώργιον Παπδόπουλον”
Από Ψήφισμα της Συμβουλευτικής Επιτροπής (1973)

Μουσικοχορευτική εκδήλωση ΛΕΚ από τα Τμήματα Πολυκάστρου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργάνωσαν το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Στης Παναγιάς μας τη γιορτή".

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς διοργανώνει επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Φαρμακευτική Φροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη» και ομιλητή τον Δ. Κλημεντίδη, Κλινικό Φαρμακοποιό MSc.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2017: Οδηγίες προς υποψήφιες/υποψήφιους και γονείς

Ανακοίνωση Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Για τους περισσότερους μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι αυτές που θα οδηγήσουν τους μαθητές και μαθήτριες σε ένα νέο κύκλο ακαδημαϊκής και κοινωνικής ζωής.

Κιλκίς: Θέσεις εργασίας για ωρομίσθιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ καλεί Εκπαιδευτές Ενηλίκων, με πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ διδακτική επάρκεια, που ενδιαφέρονται να διδάξουν θεματικές ενότητες που αφορούν:

Λαϊκό – Ποντιακό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στην Κορομηλιά

Η ΚΟΒ Χέρσου – Δοϊράνης της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό – ποντιακό γλέντι, με την ορχήστρα των αδερφών Ιακωβίδη, το Σάββατο 3 Ιούνη 2017, στις 8:00 μ.μ., στην Κορομηλιά (στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου).

Δεύτερο πτυχίο με ένα μόνο χρόνο φοίτησης στα ΕΠΑ.Λ.

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς 
Από τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να εγγραφούν στα ΕΠΑΛ απόφοιτοι προηγούμενων ετών και να πάρουν πτυχίο δεύτερης ειδικότητας, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας της Γ΄ τάξης. 

"Αυτή είναι η αλήθεια για τα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Προς απάντηση ανακοινώσεων στον τύπο και στα ΜΜΕ, αναφορικά με την κατάσταση των πλυντηρίων από το Γ. Ν. Κιλκίς και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας κάνουμε γνωστό τα εξής:

Διαγωνισμός πιροσκί στην Ευκαρπία Κιλκίς


Κιλκίς: Μαγευτικό προμηνύεται το μουσικό ταξίδι…

Μαγευτικό προμηνύεται το μουσικό ταξίδι με τίτλο «Από το Χατζιδάκι στο Λόρκα, μία κιθάρα δρόμος», που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 8.30μ.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, το Τμήμα Μονωδίας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς.