Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Αγαπάς την Ελλάδα; απόδειξη.

Του Δημήτρη Νίκογλου
Αν παρακολουθείς στενά την επικαιρότητα και ακούς τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα που τους αρμόζει ως προς τα λεγόμενά τους, αναρωτιέσαι πως αυτοί οι άνθρωποι που με τόσο ζήλο αγωνίζονται για το καλό της χώρας, δεν τα έχουν καταφέρει.

Κιλκίς: Πρωτάθλημα σκακιού «Πόλις 2017»

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» διοργανώνει σκακιστικό πρωτάθλημα για τους μαθητές των τμημάτων του. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 10.30 στους χώρους των εργαστηρίων του «πόλις», Σουρή 6 Κιλκίς.

Εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας


Για να δείτε τη προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη επιλογής για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αστυνομικών και Αστυφυλάκων.

Φραγμός σε οχήματα ΝΑΤΟ βάζει τώρα το ΚΚΕ στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης

Φραγμό» στη ΝΑΤΟική δύναμη από την Αλβανία που κινείται επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να πάρει μέρος στη ΝΑΤΟική άσκηση «Noble Jump» έχουν θέσει αυτήν την ώρα στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 15/2017) που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ισχύει από αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017.

"Διόδια για ένα δρόμο καρμανιόλα θα πληρώνουν οι δημότες Παιονίας"

Επιστολή Χρήστου Γκουντενούδη προς Ευκλείδη Τσακαλώτο
"Αξιότιμε κύριε Ευκλείδη Τσακαλώτο,
Ήδη από τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους είχαμε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για το θέμα του σταθμού διοδίων στους Ευζώνους.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 29χρονη από την Αλβανία με πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας

Συνελήφθη χθες (1-6-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, μία 29χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο έδειξε ένα πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας παιδιών με θέμα «Τουρίστας στην πόλη μου» - Video


Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της δράσης της Βιβλιοθήκης με τίτλο «Τουρίστας στην πόλη μου». 

Ένταξη και ολοκλήρωση έργου Αποχέτευσης Πολυκάστρου

Εγκρίθηκε η πρόταση για χρηματοδότηση στο Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τη συνέχισή του έργου: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων δομημένης περιοχής οικισμού Πολυκάστρου».

Ξεκίνησε η αστυνόμευση με ποδήλατα στην Κατερίνη

Επεκτείνεται και στην Κατερίνη ο θεσμός της αστυνόμευσης με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών.

Πολύκαστρο: «3o Μαθητικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών»

ΑΣΕΠ : Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξης υποψηφίων στους Πίνακες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2017-2018, καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) ανά κλάδο (ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ61, ΠΕ71) σύμφωνα με τις οικείες προσκλήσεις (ΦΕΚ 1315/τ.Β΄/2017 και ΦΕΚ 1313/τ.Β΄/2017) και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (http://e-aitisi.sch.gr), ως κατωτέρω:

Δράση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς με τίτλο «Something Cool For Everyone»

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς 
Tην Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς δράσεις στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ «Together Better Join Us» με θέμα «Something Cool For Everyone». Στις δράσεις αυτές συμμετείχαν μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, της Α΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και μαθητές από δομές της Ειδικής Αγωγής. 

Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο με παιδιά εισηγητές και μεγάλους ακροατές

Η 1η Περιφέρεια Δημοτικής εκπαίδευσης Κιλκίς διοργανώνει, με ευθύνη της αρμόδιας Σχολικής Συμβούλου Ιωάννας Κ. Αρβανίτη, το 4ο σε σειρά επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο: τα παιδιά εισηγητές κι οι μεγάλοι ακροατές».

Θέσεις εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (2/6/2017)

Από ανώνυμη εταιρία γραφικών τεχνών - κυτιοποιίας στο Σταυροχώρι Κιλκίς ζητούνται χειριστές μηχανημάτων. Δείτε ΕΔΩ