Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

"Παρών στην επίσημη έναρξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ."

Ευγνώμονες όλοι οι Πόντιοι στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Ιβάν Σαββίδη" για την Επίσημη Έναρξη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ. Παρών σε αυτό το σημαντικό γεγονός ο δικός μας Σανταίος Λυράρης Θεόφιλος Ασλανίδης.

"Συγχαίρουμε την ομάδα βόλεϊ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ"

"Η ATERMONGROUP στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ για την κατάκτηση του κυπέλλου και εύχεται στους παράγοντες και αθλήτριες μια ακόμα καλύτερη χρονιά."

Αυτός είναι ο 85χρονος παιδεραστής από την Καλαμαριά

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 85χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14 έτη της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που συμπλήρωσε τα 10, όχι όμως τα 15 έτη της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς).

Προμαχώνας: Εντοπίστηκαν πάνω από 6.900 λαθραία μεταλλικά κουτιά μπύρας

Φορτηγό με μεγάλη ποσότητα λαθραίων αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκε χθες (3-6-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, μετά από στοχευμένο έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα.

Μαγευτικό μουσικό ταξίδι με τίτλο «Από το Χατζιδάκι στο Λόρκα, μία κιθάρα δρόμος» - Video


Μαγευτικό μουσικό ταξίδι με τίτλο «Από το Χατζιδάκι στο Λόρκα, μία κιθάρα δρόμος» το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 8.30μ.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, από το Τμήμα Μονωδίας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς.

Τέλος της μπασκετικής περιόδου για τους Ατρόμητους Παντελεήμονα - Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων"
Η μπασκετική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ σας προσκαλούν στις τελευταίες εκδηλώσεις για φέτος. Πρώτον στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/6 και ώρα 6μμ στο κλειστό του Καμπάνη Κιλκίς με διαγωνιστικά παιχνίδια, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις και δεύτερον στην ημερησία εκδρομή στα Νέα Μουδανιά την Κυριακή 11/6, δωρεάν για τα παιδιά, για αγώνες και μπάνιο, γιατί η χρόνια κλείνει αλλά ο σύλλογος ξεκινάει το καλοκαίρι με βουτιές.

Διαγωνισμός Πιροσκί στην Ευκαρπία Κιλκίς

Λόγω καιρού αναβλήθηκε η εκδήλωση
από την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 για την
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πιερία: Σκοτώθηκε 60χρονος σε τροχαίο

Χθες (3-6-2017) το μεσημέρι στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Νέου Παντελεήμονα – Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Φρίκη: Σκοτώθηκε 13χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (4-6-2017) το πρωί στο 47ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, συγκρούστηκαν μετωπικά 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό της 31χρονης μητέρας της και του 32χρονου πατέρα της, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Κακώσεις του λάρυγγα

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο λάρυγγας είναι ένα όργανο φώνησης και αναπνοής. Αποτελείται από σκελετό που σχηματίζεται από χόνδρους. Στους χόνδρους προσκολλώνται διάφοροι μύες που επιτρέπουν τις συντονισμένες τους κινήσεις και εξασφαλίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του λάρυγγα.

Δωρεάν στον Άθλο Κιλκίς, μέσω ΕΣΠΑ

Τώρα μέσω ΕΣΠΑ μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις δραστηριότητές μας εντελώς δωρεάν. Πληροφορίες στο κιν. 6942409447