Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Άρχισαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γενικού Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το σχολικό έτος 2017-2018 και με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Τατίδης: "Διόδια θέλατε, διόδια πήρατε"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ένα θέμα που απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα τους πολίτες του Κιλκίς. Ένα θέμα που έχει τις ρίζες του ένα χρόνο περίπου πίσω, ας ανατρέξει όποιος θέλει στα άρθρα περί διοδίων του 2016.

Διόδια στον κόμβο Πολυκάστρου: "Κατόρθωμα" της πιο ανίκανης κυβέρνησης

Ανακοίνωση ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κιλκίς
Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πράττει αυτό που έχει μάθει καλά. Να λέει και να υπόσχεται πολλά και τελικώς να υλοποιεί άλλα που καμιά σχέση δεν έχουν με όσα έχει πει και υποσχεθεί πριν.

Αθήνα: Σεμινάριο ιστορίας με θέμα "Σταλινισμός και μειονότητες"

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, 7.15 μ.μ. – 9 μ.μ. ολοκληρώνεται ο κύκλος του Σεμιναρίου Ιστορίας που διοργανώνω στο πλαίσιο του «Ελεύθερου Πανεπιστημίου» του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Σιντικής υποδέχθηκε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνη

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος, την Σιδηροκαστρινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing, Άννα Τσομπάνη.

Βεργίδης προς Τσακαλώτο: "Η απόφαση για διόδια ξεπερνά κάθε έννοια κυνισμού"

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, όσον αφορά το θέμα των διοδίων κοντά στον Μεθοριακό Σταθμό των Ευζώνων
"Η οικονομική δυσπραγία είναι, και δίκαια, η μόνιμη αιτία για υστερήσεις και καταργήσεις έργων και δράσεων. Οι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, από την άλλη, υπαγορεύουν αποφάσεις δυσάρεστες για τους πολίτες.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς : Συναυλία σπουδαστών ηλεκτρικής κιθάρας και drums


Κιλκίς: Όλα έτοιμα για τα "Ελευθέρια" Στίβου 2017

Για μια ακόμη χρονιά, ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς & με τη βοήθεια των απανταχού φίλων του ιστορικού συλλόγου της πόλης του Κιλκίς, θέλοντας να τιμήσει τη γιορτή της απελευθέρωσης της πόλης, διοργανώνει αγώνες κλασσικού αθλητισμού με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017»

Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα

Για τα δεδομένα των κλιματολογικών συνθηκών της χώρας μας, ο καύσωνας αποτελεί εποχιακό φαινόμενο που παρατηρείται κατά τους θερινούς μήνες. Το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο έντονο στις πόλεις. Οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών, από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Εορτασμός της «Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (11-06-2017), ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί η «Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση για την επιβράβευση και αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Πρόσβαση για ΑμεΑ σε παραλίες της Πιερίας, τους Νέους Πόρους και την Ολυμπιακή Ακτή

Πρόσβαση για ΑμεΑ σε παραλίες της Πιερίας, τους Νέους Πόρους και την Ολυμπιακή Ακτή, θα έχουν τα άτομα με αναπηρία μέσα από το πρωτοποριακό σύστημα πρόσβασης “SEATRACK”, έπειτα από την υπογραφή των συμβάσεων διαβαθμιδικής συνεργασίας για την εγκατάσταση του εν λόγω συστήματος ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τους Δήμους Δίου-Ολύμπου και Κατερίνης.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 43χρονο Βούλαγρο γιατί κατείχε λαθραίο καπνό

Συνελήφθη χθες (6-6-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει καπνό βάρους 956 γραμμαρίων, που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. 

Απαιτητικό αλλά και κατανοητό το θέμα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων και για τα Γενικά Λύκεια σήμερα 7 Ιουνίου, ως είθισται με πρώτο το μάθημα της Έκθεσης. Το θέμα, το οποίο πραγματευόταν την επιστήμη και το ρόλο της στην κοινωνία ήταν κατανοητό ,όπως και οι λεξιλογικές ασκήσεις ήταν εύστοχες και καλά δομημένες. Αρκετά βοηθητική ήταν η άσκηση Β1 τύπου Σωστό ή Λάθος.

Κιλκίς “Δια χειρός....ανθρώπων”: Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών

Δείτε Video από την έκθεση ΕΔΩ
Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Μια από τις πιο αυθόρμητες και ανεπιτήδευτες μορφές έκφρασης που πάντα ζέσταινε σώματα και ψυχές είναι η τέχνη του χειροποίητου. Επειδή το σύνολο της καλλιτεχνικής παραγωγής είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, η ενίσχυση και προβολή αυτής χρέος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σέρρες: 83χρονος σκότωσε τον 81χρονο αδελφό του

Συνελήφθη χθες (6-6-2017) το απόγευμα ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας 83χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος του 81χρονου αδερφού του.

Λαϊκό – Ποντιακό γλέντι του ΚΚΕ στην Κορομηλιά Κιλκίς



Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, προετοιμασμένο με το μεράκι και την προσφορά μελών και φίλων του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε στην Κορομηλιά του Κιλκίς, από την ΚΟΒ Χέρσου – Δοϊράνης της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, το Σάββατο 3 Ιούνη, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Διονυσιασμός κι εργατικό κίνημα: Σκόρπια στίγματα για την τελετουργία της επανάστασης

Του Φώτη Μισόπουλου
.....η αποδόμηση του Μαρξ είναι φυσικό να συμβαίνει μέσα σ' ένα πεδίο παραγωγής φιλοσοφικών ιδεών. Αν ο Μαρξ θεωρηθεί ταυτόχρονα ''θύμα'' και ''θύτης'', ''θεός'' και ''άνθρωπος'', τα κείμενα κάποιας τέτοιας ''αρχαιολογίας της γνώσης'' -προς την κατεύθυνση μιας ανάγνωσης κατά Φουκώ,- ως ανασκαφές στην αρχαία τραγωδία[1]- μάς μεταφέρουν στις φιλοσοφίες διαφοράς.

Θέση εργασίας στην Alumil (6/6/2017)

Η Alumil ζητά
έναν
Ελεγκτή Ποιότητας.
Δείτε ΕΔΩ

Τόλμη Κιλκίς: Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων στην Λευκόβρυση Κοζάνης

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2008-2009-2010-2011 και παίδων-κορασίδων 2005-2006-2007 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης την Κυριακή 29 Μαΐου 2017.