Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"Τα ναι, τα όχι και τα πρέπει της διατροφής" - Video


Ομιλία με θέμα "Η διατροφή με τον ειδικό - Τα ναι, τα όχι και τα πρέπει", στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Μίλησαν ο διατροφολόγος Θέμης Παπαγγελής και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Αποστολίδης. Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Πολιτιστικό κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς: Γιόρτασε την ημέρα περιβάλλοντος, μοιράζοντας λουλούδια

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος μοιράζοντας λουλούδια σε όλους όσους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017 μπροστά από την κεντρική είσοδο του εμπορικού καταστήματος COSMOTE επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. 

Kinesis Fight club: Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Andre Ushirobiro

Δελτίο τύπου Kinesis Fight club Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 10-11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα. Στο σεμινάριο δίδαξε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Βραζιλίας Andre Ushirobiro.

Σιωνίδης: Πρώτα έργα και μετά διόδια

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 6 Ιουνίου προτείναμε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που προέκυψε με την εγκατάσταση διοδίων στους Ευζώνους και στον κόμβο του Πολυκάστρου.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς αγωνιστών

Υπογράφει ο Κώστας Σαπρανίδης
Σήμερα 11-6-2017, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης των 101 εκτελεσμένων αγωνιστών κρατουμένων του στρατόπεδου Παύλου Μελά που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κοντά σ' αυτόν τον τόπο, καθώς και των 4 αγωνιστών κατοίκων Διαβατών που δολοφoνήθηκαν από τους συνεργάτες του κατακτητή, στο μνημείο που βρίσκεται προ του χωριού των Διαβατών στη διακλάδωση για Κιλκίς.

"Ο Λαός σφύριξε και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έληξε"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Περί της «επιλογής των διευθυντών» ο λόγος…"

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Σήμερα που όλος ο εκπαιδευτικός κόσμος ασχολείται με τη διαδικασία επιλογής των διευθυντών, ωσάν να είναι το μείζον θέμα της εκπαίδευσης, δυστυχώς όλα τα πραγματικά προβλήματα έχουν ως δια μαγείας ξεχαστεί. 

Απόφραξη της μύτης

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Πόσοι είναι οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν την απόφραξη της μύτης με αποτέλεσμα να υπάρχει εμμένουσα δυσχέρεια της ρινικής αναπνοής;
Μια μορφή της χρόνιας ρινίτιδας είναι γνωστή με την ονομασία «αγγειοκινητική ρινίτιδα».

"Κραυγή αγωνίας γονέων για τις εγγραφές στο ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Παρεμβαίνει γονέας σε απόγνωση
"Ξαφνιασμένοι έμειναν πολλοί γονείς όταν ενημερώθηκαν ότι όχι μόνο θα εφαρμοστεί νέο σύστημα αποκλειστικά ηλεκτρονικών εγγραφών ειδικά και μόνο στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), αλλά ότι αυτό θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς του ΤΑΧΙSNET.


“Δια χειρός....ανθρώπων”: Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών στο Κιλκίς - Video