Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Το νέο Δ.Σ. του ΜΑΣ Θύελλα Αγίου Πέτρου

Έπειτα από την συνεδρίαση της 18 Ιουνίου 2017, του ΜΑΣ Θύελλα Αγίου Πέτρου, αποφασίστηκε η σύσταση 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

"Ομαδική προσπάθεια για το καλό του Κιλκίς"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Έχω περίπου τρία χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, με την πολιτική, όπως συνηθίζει να λέει ο κόσμος. Πιστεύω και εγώ, πως προσπαθώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω την πόλη μας, να βρει και να πάρει ότι καλύτερο προσφέρεται από την πολιτεία για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των πολιτών μέσα στο νομό Κιλκίς.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Ο Σούλης στην τελετή λήξης μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης, παραβρέθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονία, στην τελετή λήξης των μαθημάτων της Ποντιακής Διαλέκτου που έγιναν από εθελοντές εκπαιδευτικούς τη χρονιά αυτή, σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στη Θέρμη.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 102 New Release

Ανακοίνωση γυμναστηρίου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 102!

Ξαναβρέθηκαν μετά από 35 χρόνια στο Βόλο

Του Γιώργου Τσιμπούκα
"Στην αρχή φαινόταν αδύνατο, πως θα ενώσουμε το χρόνο που πέρασε και πως θα γεφυρώσουμε εικόνες και συναισθήματα μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Κι όμως, με θέληση και δυνατή επιθυμία, μετά από 35 χρόνια συναντηθήκαμε χθες (17-6-17) στην όμορφη πόλη του Βόλου, ως απόφοιτοι της περίφημης Σχολής Ενωμοταρχών Ρόδου, της περιόδου 1981/ 1982.

Εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο Χρόνο»

Η καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των Χορευτικών Τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και θα είναι αφιερωμένη στην αρχαία Εγνατία Οδό. 

Μαθητική συναυλία των τάξεων πιάνου του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς - Video


Μαθητική συναυλία των τάξεων πιάνου του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς στον προαύλειο χώρο του Ωδείου το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Για το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, η διασκέδαση ώρες δεν κοιτά - Video


Ετήσια συνεστίαση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο κέντρο "Θέατρο" Κιλκίς, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 13:00.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τους χάλασαν το πάρε-δώσε

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (17-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 2 ημεδαποί ηλικίας 39 και 40 ετών, για πώληση κάνναβης.

Όγκοι σιαλογόνων αδένων

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η κύρια λειτουργία των σιαλογόνων αδένων είναι η παραγωγή σάλιου. Το σάλιο χρησιμεύει σε πολλές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η διατήρηση της υγιεινής του στόματος και των δοντιών, η λειτουργία της γεύσης και ο σχηματισμός του βλωμού.

Εκδρομή ΕΛΜΕ Κιλκίς σε Ιταλία και Ελβετία

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς διοργανώνει οδική - ακτοπλοϊκή εκδρομή στη βόρεια Ιταλία και γύρο Ελβετίας από 3 έως 11 Ιουλίου.