Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Οι χρυσοί κανόνες για ασφαλείς διαδικτυακές αγορές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, για την καταπολέμηση των απατών στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) στην Ευρώπη, στην οποία συμμετείχε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό το συντονισμό και την υποστήριξη της Europol.

Υπέροχη «Η Λίμνη των Κύκνων», από τα παιδιά του Τμήματος Σύγχρονου Χορού και Μπαλέτου της ΤΕΧΝΗΣ


Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017, κατά την παράσταση μπαλέτου «Η Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, από τα παιδιά του Τμήματος Σύγχρονου Χορού και Μπαλέτου της ΤΕΧΝΗΣ.

Αίας Κιλκίς: 1η η Κούρλη στα Σπανίδεια-Ευαγγελίδεια

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου διενεργήθηκαν στο Εθνικό στάδιο Καβάλας οι αγώνες στίβου ππ-πκ/β και μίνι ππ-πκ που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ο.Κ.Α ΚΑΒΑΛΑΣ με την επωνυμία Σπανίδεια-Ευαγγελίδεια με την συμμετοχή πάνω από 500 παιδιών από όλη την Μακεδονία και την Θράκη.

Πανελλαδικές: Ξεκίνησε η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2017



Η επιτυχημένη επιλογή σπουδών από την υποψήφια και τον υποψήφιο που συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αφορά και στην «σωστή» συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Οι οδηγίες που δίνονται παρακάτω έχουν στόχο την κατανόηση του μηχανισμού εισαγωγής στις διάφορες σχολές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και την αποφυγή συνηθισμένων λαθών.

Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Κ16 (Κόμβος Λαχαναγοράς)

Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Κ16 (Κόμβος Λαχαναγοράς), στη συμβολή του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ και της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στις 11 το πρωί, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Κυριακή Κλειστά! Δεν Ψωνίζω - Δε Δουλεύω!»

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, εκφράζουν για πολλοστή φορά την πάγια εναντίωσή τους στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, όπως αυτή δρομολογείται μέσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η οποία εξακολουθεί να ανταποκρίνεται πειθήνια στα κελεύσματα των δανειστών.

Ξεκινά η 14η διοργάνωση “Olympus Marathon”

Ξεκινά το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 η 14η διοργάνωση “Olympus Marathon”, με αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου και τερματισμό στο Λιτόχωρο, που συνδιοργανώνουν η Π.Ε. Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μαραθώνιος Ολύμπου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. 

Τιμήθηκε η 104η επέτειος της ιστορικής μάχης του Κιλκίς


Με τη δέουσα λαμπρότητα τιμήθηκε χθες η 104η επέτειος της ιστορικής μάχης και απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς. Το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρικός όρθρος, αρχιερατική θεία λειτουργία και δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ, στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με τη συμμετοχή ιερέων της Μητροπόλεως και με την παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών και του εκκλησιαστικού ποιμνίου. 

Αίας Κιλκίς: Με 2 αθλήτριες και 1 αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων για αθλητές ηλικίας 16-17 ετών.

Α.Σ. Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Συνεχίζει δυναμικά

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Η χρονιά που ολοκληρώθηκε και ήταν άκρως επιτυχημένη για το τμήμα του βόλεϊ ήταν μόνο η βάση για το μέλλον. Ο προγραμματισμός του τμήματος πετοσφαίρισης του Αίαντα βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο όχι μόνο για την Γυναικεία ομάδα η οποία κατέκτησε εύκολα πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και για τις ηλικιακές ομάδες καθώς και για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Σέρρες: Έκρυβε τα χασισόδεντρα ανάμεσα σε φυτά καλαμποκιού

Για καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη χθες (21-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ένας 62χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Δείτε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ.

Κοζάνη: Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 Αλβανούς για 10 κιλά χασίσι

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (21-6-2017) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, 2 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 15 και 41 ετών, για εισαγωγή στην χώρα και μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Πολυπολιτισμική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Το Θεατρικό Εργαστήρι Παιονίας σε συνεργασία με το Ιnsitut ramon llull της Βαρκελώνης, σε μια παράσταση έκπληξη, την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Μια πολυπολιτισμική παράσταση με την ελληνική και την προσφυγική κοινότητα.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την προστασία από τα κουνούπια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα την προστασία από τα κουνούπια που διοργάνωσαν η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στην παραλία της Θεσσαλονίκης (περιοχή Λευκού Πύργου-Βασιλικού Θεάτρου), από τις 12 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ.

Ο σκύλος των παρελάσεων στο Κιλκίς Video


Οι πληροφορίες ότι μετά από κάθε παρέλαση παρέχεται ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στον σκύλο, εξετάζονται για την αξιοπιστία τους.